ΣπηλιΣπηλιάδου 9, Τ. 27520 23009, κιν. 6977 493304, www.gambello.gr Gambello Luxury Rooms άδου 9, Τ. 27520 23009, κιν. 6977 493304, www.gambello.gr Gambello Luxury Rooms.

Με όνοµα – φόρο τιµής στον αρχιτέκτονα του Μπούρτζι Antonio Gambello, αυτό το ολοκαίνουριο boutique hotel στην προέκταση της Σταϊκοπούλου, έκανε το ντεµπούτο του στις αρχές Ιουλίου!

 Αρχικά εντυπωσιάζει µε το µοναδικής αισθητικής διατηρητέο αρχοντικό που το στεγάζει, ενώ µπαίνοντας, κάτι τα vintage στυλ αυθεντικά πλακάκια και οι ζωγραφιστές τζαµαρίες, κάτι η ξύλινη παλιά επιβλητική σκάλα, σε «ταξιδεύει» στην αίγλη µιας άλλης εποχής… Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο εντυπωσιάζει ο προθάλαµος, χαρακτηριστικός αρχοντικών κατοικιών.

Προς το παρόν είναι διαθέσιµος αυτός και η σοφίτα µε συνολικά 6 δωµάτια, ενώ στην πλήρη λειτουργία του µε την ολοκλήρωση του πρώτου ορόφου θα έχει δυναµική 11 δωµατίων. 

Διαβάστε ακόμα:  Ο Τάσος Δούσης προτείνει 2 υπέροχα value for money ξενοδοχεία στη Σέριφο με θέα και άριστη βαθμολογία!

Τα περισσότερα µε εξαιρετική θέα θάλασσα εντυπωσιάζουν µε την κοµψή διακόσµησή τους, επιµέλεια της Ελένης Βλάχου, τα ήρεµα παλ χρώµατά τους, τις design λεπτοµέρειες, τις πολυτελείς ανέσεις, τα µαρµάρινα µοντέρνα µπάνια, αλλά και το γεγονός ότι όλα είναι ψηλοτάβανα, ευρύχωρα (30-45 τ.µ.) και ιδιαίτερα φωτεινά!

Μια νέα άφιξη που όχι µόνο ήρθε να ανεβάσει ψηλά τα standards της διαµονής στο Ναύπλιο, αλλά και να κερδίσει µε την αισθητική και την ανεπιτήδευτη πολυτέλειά του το δικό του πιστό κοινό! Από €80-130 χωρίς πρωινό.

Για τους ενοίκους λειτουργεί κοµψός χώρος στο ισόγειο για à la carte πρωινό µε χρέωση µόλις €6!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ