Σκέφτεστε εδώ και καιρό πως θέλετε να γνωρίσετε νέα μέρη, νέες χώρες και κουλτούρες μα το αναβάλετε συνεχώς είτε γιατί δεν βρίσκετε τον χρόνο, την κατάλληλη περίοδο ή γιατί όποτε το ψάξατε απογοητευτήκατε από το ύψος των εξόδων; Η πρόταση μου είναι να το οργανώσετε σήμερα! Η άνοιξη είναι από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου και από τις καλύτερες για ταξίδια, και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί…

1. Ο καιρός είναι ιδανικός στις περισσότερες χώρες για περιπέτειες, για περπάτημα, για να ανακαλύψετε τις ομορφιές κάθε τόπου χωρίς την αποπνικτική ζεστή του καλοκαιριού ή το κρύο του χειμώνα να σας εμποδίζει και να σας περιορίζει..

2. Οι τιμές τόσο στα αεροπορικά εισιτήρια όσο και στα ξενοδοχεία είναι σχεδόν στο μισό από ότι τους θερινούς μήνες. Με τα ίδια χρήματα που θα δίνατε μόνο για μεταφορά και διαμονή θα βγάλετε και τα καθημερινά σας έξοδα.  Μην ξεχνάτε επίσης ότι και οι τιμές στα τουριστικά σημεία θα είναι σε λογικά πλαίσια.

3. Θα συναντήσετε λιγότερους τουρίστες στους δημοφιλής προορισμούς. Ας το παραδεχτούμε, ακόμα κι αν θεωρούμαστε τουρίστες δεν μας αρέσουν οι τουρίστες! Σε κανέναν δεν αρέσει να κυκλοφορεί ανάμεσα σε ένα πλήθος ανθρώπων με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια που συχνά μας στερούν τον χρόνο ή το χώρο να απολαύσουμε ένα τοπίο και τη μοναδικότητα της στιγμής. Ακόμα σκεφτείτε πόσο γρήγορα θα μπείτε σε ένα μουσείο ή πόσο εύκολα θα βρείτε τραπέζι σε ένα ξακουστό παραδοσιακό μαγαζί της περιοχής..

Διαβάστε ακόμα:  Τάσος Δούσης: 5 πολύτιμα tips για να μην χάσετε ποτέ την βαλίτσα σας!

4. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το δεδομένο ότι την άνοιξη η φύση φοράει τα καλά της και θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάζετε την πόλη ανθισμένη και γεμάτη από αρώματα. Μια εποχή που θα σας παρέχει όλα τα φόντα για να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες!

5. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε ντόπιους κατοίκους, να έρθετε κοντά στην κουλτούρα της χώρας που επισκέπτεστε και να ζήσετε στους ρυθμούς της κοινωνίας της.

6. Και φυσικά δε θα θέλατε να χάσετε το καλοκαίρι στην Ελλάδα! Είναι ξακουστό σε όλον τον κόσμο, εκατομμύρια τουρίστες καταφτάνουν, τα φεστιβάλ δεν σταματούν, το κέφι και η ζωντάνια είναι διάχυτα σε κάθε περιοχή και η θάλασσα δίπλα μας!

Ιδανικός καιρός, εκατοντάδες επιλογές για διαμονή, εισιτήρια σε λογικές τιμές και η ευκαιρία να ζήσετε στους ρυθμούς της ίδιας της πόλης, ένας συνδυασμός που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού και αξιομνημόνευτες στιγμές. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε την ιδανική παρέα και να φτιάξετε τη βαλίτσα σας…

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ