Στην καρδιά του κέντρου στη γωνία της Αιόλου με την Αγίας Ειρήνης, οι Lucumades αν και μετρούν 3,5 μόλις χρόνια ζωής είναι σαν να είναι εκεί από πάντα!

Το αγαπημένο γευστικό spot, μάλιστα εκτός από τους Αθηναίους έχει κερδίσει και τους επισκέπτες αφού το έχουν αναδείξει με τις κριτικές τους, ως το νούμερο ένα dessert της πόλης στο trip advisor!

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected])

Ο χώρος είναι μοντέρνος σε urban design αλλά η φιλοσοφία είναι ”παλιάς λογικής”, δηλαδή ολόφρεσκο προϊόν, αγνό και αυθεντικό, παραδοσιακής χειροποίητης συνταγής, που ξυπνά παιδικές μνήμες!

Αυτό όμως που κυρίως διαφοροποιεί τους Lucuμαδες είναι η συνεχής εξέλιξη και η μοντέρνα διάσταση με γνώμονα όμως αυτή ακριβώς τη σπιτική ποιότητα και γεύση!

Διαβάστε ακόμα:  Η πολύχρωμη αυτή πόλη της Πολωνίας μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιού...

Αυτό διαπιστώνουμε κάθε φορά, με τους εμπνευσμένους συνδυασμούς, με τις signature ονομασίες που μας προτείνει αλλά και με τις πολλές επιλογές, που δίνουν την δυνατότητα να γίνει κάποιος όσο πιο δημιουργικός μπορεί!

Λαχταριστά υλικά από μέλι (μάλιστα ελληνικό άνθεων), ξηρούς καρπούς και όλων των ειδών τις σοκολάτες μέχρι τους εξαιρετικούς γεμιστούς…με κρέμα μπανάνας, γέμιση μήλου, πραλίνας και λεμόνι – μαστίχα, οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι!

Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμο και το νέο μενού τόσο των λουκουμάδων όσο και των επιλογών σε παγωτό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι καινούριο μας επιφυλάσσουν οι Lucuμάδες, και αυτή τη φορά…!

(Αιόλου 21 & Αγίας Ειρήνης, τηλ. 210 3210880)

πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ