Ο επίγειος παράδεισος των μικρών φίλων, αλλά και των «αιώνιων παιδιών».Η Disneyland είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου.

Είναι το γιγάντιο θεματικό πάρκο που βρίσκεται στο προάστιο Marne-la-Vallée, περίπου 32 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο του Παρισιού, που δεν κλείνει ποτέ και προσφέρει όχι απλά στιγμές ψυχαγωγίας,γέλιου, αλλά μια μοναδική εμπειρία ζωής με όλους σχεδόν τους αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες να ζωντανεύουν σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθια.

Ο 30χρονος νεαρός που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και τρώει παντού πίτσα

Μια «χώρα» γεμάτη φαντασία που αποτελείται από δύο πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, αλλά και το Disney Village, που είναι μια εμπορική περιοχή, όπου μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, καταστήματα και άλλες δραστηριότητες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Disneyland

Η Disneyland είναι ένα όνειρο, αλλά ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε ποτέ στον εαυτό σας και στο μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας!

Στο μαγικό κόσμο της Disney θα συναντήσετε το Μίκυ, τον Γκούφι, θα τους αγκαλιάσετε, θα φωτογραφηθείτε μαζί τους και θα γυρίσετε το χρόνο πίσω, τότε που η αστερόσκονη «έλουζε» όλα σας τα όνειρα και τις επιθυμίες.

Μετρό της Β. Κορέας: Είναι…100 μέτρα κάτω από τη γη και έχει ζωγραφιές του Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε αυτό το θεματικό πάρκο δεν πρόκειται να βαρεθείτε στιγμή. Ως ενήλικες πια είναι στη δική σας επιλογή να σχεδιάσετε ένα πλάνο και να πάρετε μέρος σε όλα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, χωρίς να στερηθείτε κάποια εμπειρία λόγω ηλικίας ή ύψους, καθώς τα θεματικά πάρκα έχουν τους δικούς τους κανόνες σχετικά με την είσοδο σε κάθε μια από αυτές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Disneyland

Ταξιδέψτε στην Disneyland με τους φίλους σας και ισχυροποιείστε το δεσμό σας, καθώς αυτό το πάρκο σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε εικόνες και δραστηριότητες, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Disneyland

Δημιουργήστε ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ απαθανατίζοντας τις στιγμές σας, αλλά και το μαγικό τοπίο της Disneyland και γίνετε πρωταγωνιστές στο δικό σας παραμύθι.

Οργανώστε το ταξίδι χωρίς ιδιαίτερο κόπο και πολλά έξοδα, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις. Στην Disneyland μπορείτε να συνδυάσετε εστίαση και διασκέδαση μαζί, χωρίς να μένετε πολύ μακριά από το θεματικό πάρκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ