Η «QSuite» είναι η νέα business class εμπειρία που προσφέρει η Qatar Airways. Πιο συγκεκριμένα, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο, η Qatar Airways παρουσίασε ένα εύκολο τρόπο για να ταξιδέψει κανείς.

 Η QSuite περιλαμβάνει:

- Advertisement -

το πρώτο διπλό κρεβάτι με πάνελ που ανοιγοκλείνουν επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο

τη δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέποντάς τους να μεταμορφώσουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν

την υπηρεσία «dine on demand» προσφέροντας νέες επιλογές σνακ, διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης την υπηρεσία αφύπνισης Express Breakfast, η οποία θα αξιοποιεί στο έπακρο την επιλογή «Do Not Disturb», που είναι διαθέσιμη σε κάθε πόρτα της ιδιωτικής τους QSuite, ενώ αφορά σε όσους επιβάτες επιλέξουν να κοιμηθούν λίγο περισσότερο το πρωί.

Tο Oryx One, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της για ταινίες και παιχνίδια
τη δυνατότητα για σύνδεση στο Διαδίκτυο εν πτήσει

Πρόκειται για εκτεταμένη και πρωτοποριακή ανανέωση με την επέτειο συμπλήρωσης 20 ετών λειτουργίας της εταιρείας. Αξίζει να τονισθεί πως υπάρχουν προσεκτικές και πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως το φινίρισμα με σατινέ ροζ χρυσό.

Η νέα καμπίνα QSuite θα ξεκινήσει να τοποθετείται από τον Ιούνιο του 2017 με ρυθμό ενός αεροσκάφους το μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ