Το τοπίο είναι εξωτικό και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει Ελλάδα,πόσο μάλλον νησί που ανήκει στις Κυκλάδες!

Φοίνικες,πεντακάθαρη άμμος,πέτρινα καθίσματα και ένας εντυπωσιακός βυθός είναι τα στοιχεία που συνθέτουν αυτόν τον καμβά της εξωτικής αυτής παραλίας της Νάξου!

Κάτω από τους φοίνικες και δίπλα στο κύμα οι επισκέπτες θα βρουν μία καντίνα, η οποία σερβίρει τα απολύτως απαραίτητα: ρακί, σουβλάκια και τηγανιτές πατάτες.

- Advertisement -

Η Νάξος είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά νησιά που φιλοξενεί μεγάλο αριθμό τουριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με αποτέλεσμα οι παραλίες να πλημμυρίζουν από κόσμο. Ωστόσο στον Πάνερμο τα πράγματα είναι αλλιώς, αφού για τους περισσότερους τα 54 χλμ απόστασης από τη χώρα του νησιού (ή αλλιώς μιάμιση ώρα δρόμος) αποτελούν μία δύσκολη διαδρομή. Ετσι ο Πάνερμος μετατρέπεται σε μία εξωτική και… ήσυχη παραλία.

Παγκόσμια υπόκλιση: Αυτή είναι η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδος! Και δεν φαντάζεστε που βρίσκεται!(photos)

Image result for πανορμος ναξος

 

 

Πάντως ακόμα και για τους πιο… δύσκολους στις μετακινήσεις η επίσκεψη στον Πάνερμο μπορεί να συνδυαστεί με μία πολύ όμορφη εκδρομή στο νησί. Πρώτη στάση θα είναι για ένα πλούσιο πρωινό στο όμορφο χωριό της Απειράνθου και στη συνέχεια πορεία προς Μουτσούνα.

NAXIAN COLLECTION LUXURIOUS VILLAS

Image result for πανορμος ναξος

 

Image result for πανορμος ναξος

Η διαδρομή προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, ενώ ο επισκέπτης θα δει τον εναέριο σιδηρόδρομο με τα βαγόνια του που άλλοτε μετέφερε τη σμύριδα από τα ορυχεία της Κορώνου στο λιμάνι της Μουτσούνας. Μετά από μία απόσταση περίπου 15 χλμ από τη Μουτσούνα ο δρόμος τελειώνει και προβάλλει ο μικρός, στενόμακρος, προστατευμένος κόλπος Πάνορμου που σχηματίζει φυσικό λιμάνι.

Image result for πανορμος ναξος

Νάξος: Η must do list, όταν επισκεφτείτε το ομορφότερο νησάκι των Κυκλάδων!

Related image

 

Related image

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ