Λασσάνη 3, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 284910 & 2310 2310228668

Ένα καινοτόµο beauty concept store ήρθε στηN πόλη, για να γίνει η νέα αγαπηµένη συνήθεια!

Τον Μάκη Σεραφειµίδη τον γνωρίσαµε πριν από χρόνια ως έναν από τους ελάχιστους επαγγελµατίες ποδολόγους, που σύστησε στο θεσσαλονικιώτικο κοινό νέες, άγνωστες έως τότε, µεθόδους για τη θεραπευτική περιποίηση των κάτω άκρων. Η επαφή του µε τις παγκόσµιες αγορές τον οδήγησε στην ενασχόληση µε την εισαγωγή –ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος– επαγγελµατικού εξοπλισµού αλλά και καινοτόµων προϊόντων αισθητικής και κοσµετολογίας, σε προσιτές τιµές για τα ελληνικά δεδοµένα. Το Twenty Nails, µε ποιοτικές υπηρεσίες µανικιούρ, πεντικιούρ και solarium, καθώς και το The Podiatrist, µε σεµινάρια Ποδολογίας, ήταν η εξέλιξη, τα επόµενα βήµατα µιας επιτυχηµένης πορείας… Ο ανήσυχος, όµως, Μάκης δεν επαναπαύτηκε! Είχε βάλει στόχο να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσµου όσον αφορά στην οµορφιά και, καθώς πάντα πίστευε στις συνεργασίες των ανθρώπων, έβαλε πλώρη για το νέο καινοτόµο project του, το οποίο έγινε πραγµατικότητα φέτος τον Οκτώβρη: Το Habit, έναν beauty πολυχώρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους και δηµιουργήθηκε για να φιλοξενήσει κάθε επαγγελµατία ο οποίος επιθυµεί να εξελιχθεί στον τοµέα του και να επωφεληθεί από τις συνέργειες! Πρόκειται, ουσιαστικά, για 3 shops in a shop, που λειτουργούν αυτόνοµα: Το The Podiatrist Private Academy (επαγγελµατικά σεµινάρια Ποδολογίας και παροχή πολύτιµων συµβουλών τεχνογνωσίας και εξοπλισµού), το Tanandbeauty.gr (χονδρική εξειδικευµένων προϊόντων οµορφιάς και φυσικού/τεχνητού µαυρίσµατος) και το Twenty Nails, το beauty salon για µανικιούρ, πεντικιούρ και αισθητική. Πρόκειται για έναν ζωντανό οργανισµό, ανοιχτό σε open minded ιδέες και συνεργασίες, που στην «ενηλικίωσή» του θα αποτελέσει το απόλυτο beauty meeting point!

Infos

Τρ.-Πέµπ.-Παρ. 10:00-20:00, Tετ. 10:00-18:00 & Σαβ. 10:00 – 16:00. Δευτ. : Σεµινάρια Ποδολογίας, Λασσάνη 3, Τ. 2310 284910 & 2310 2310228668,

Highlights

Τα πακέτα σεµιναρίων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελµατίες που θέλουν να εξειδικευτούν στον τοµέα της Ποδολογίας.

Οι υπηρεσίες συµβουλευτικής αλλά και παροχής εξοπλισµού σε επαγγελµατίες οι οποίοι επιθυµούν να δηµιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ergoline και της καινοτόµου σειράς California Tan Sunless. Ξεχωρίσαµε το Triple Bronzer και το Tan reset, για µέγιστα αποτελέσµατα.

Μάθετε περισσότερα εδώ: www.thepodiatrist.gr

Πηγή Best in travel Thessaloniki

Κατεβάστε το εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ ΕΔΩ

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ