Τα αξιοθέατα, οι βόλτες, τα φθηνότερα εισιτήρια και τα highlights της πάντα ελκυστικής βρετανικής πρωτεύουσας: London’s calling!

Το Λονδίνο του θεάτρου και των τεχνών. Το Λονδίνο των πλατειών και των γεφυρών. Το Λονδίνο της πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής, του shopping και της νυχτερινής ζωής. Το Λονδίνο των 230 γλωσσών, της Ιστορίας και της αξιοθαύμαστης πολυσυλλεκτικότητας.

 

Η βρετανική πρωτεύουσα έχει πολλά πρόσωπα – γι’ αυτό ακριβώς είναι τόσο γοητευτική. Ιδιαίτερα για τους «πρωτάρηδες» της πόλης, αυτούς που για πρώτη φορά αποβιβάζονται σε αγγλικό έδαφος και βρίσκονται μπροστά στο χαώδες καλειδοσκόπιο του «κέντρου της Ευρώπης» – αν όχι του κόσμου.

Βρήκαμε λοιπόν τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για μια μίνι ή όχι εκδρομή στο Λονδίνο!Με μόλις 21,99 ευρώ!

Η άγνωστη ομορφιά του Λονδίνου: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

*Τα SOS αξιοθέατα 
Στην καρδιά της πόλης, στις όχθες του Τάμεση, παρατάσσονται τα πιο γνωστά αξιοθέατα από τα οποία ξεκινούν συνήθως οι λονδρέζικες βόλτες. Θα περάσετε κάτω από το Big Ben, θα μπείτε στο Αββαείο του Westminster και στον Καθερδικό Ναό του St. Paul, θα προχωρήσετε μέχρι το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου πλήθη τουριστών συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν την αλλαγή της φρουράς – για όσους μισούν τα τουριστικά κλισέ, οι τεράστιοι κήποι γύρω από το παλάτι θα τους δώσουν ευκαιρία για πράσινους περιπάτους παρέα με σκίουρους που τριγυρνούν απτόητοι από την ανθρώπινη παρουσία.

Στίβεν Φέιμπς: Ο γιατρός των 6 ηπείρων! Παράτησε το Λονδίνο και γύρισε όλο τον κόσμο με ένα ποδήλατο

Προχωρώντας ανατολικά κατά μήκος του Τάμεση, θα συναντήσετε το London Eye, που δεν σας το συνιστούμε καθώς εκτός από ακριβή, η «ρόδα» δεν προσφέρει παρά στιγμιαία πανοραμική θέα που μπορείτε να δείτε και από αλλού.

Ryanair: Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο που θα γίνουν καπνός!

Προτιμήστε να εξερευνήσετε τις γέφυρες του Τάμεση τριγύρω της: Οι γέφυρες του Westminster και του Waterloo κρύβουν υπαίθριες αγορές στις άκρες τους, η φουτουριστική Millennium Bridge ανήκει αποκλειστικά στους πεζούς, η London Bridge είναι από μόνη της αξιοθέατο χάρη στην «παραμυθένια» προσωπικότητά της, ενώ η Tower Bridge οδηγεί στο Tower of London, το μυθικό Κάστρο της Βασίλισσας που χρονολογείται από το 1066.

Λονδίνο: Η εκκλησία που μετατράπηκε σε ναό της γαστρονομίας

Η προσφορά είναι για τις 28 Μαρτίου από τη Ryanair!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ