Η Hyperloop One, μία εταιρεία που φιλοδοξεί να μεταφέρει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσα σε σωλήνες με κενό αέρος χρησιμοποιώντας φουτουριστικά οχήματα σε σχεδόν υπερηχητικές ταχύτητες, αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή συστημάτων.

Το Hyperloop δεν πέτυχε τα 1200 χλμ/ώρα που οι εφευρέτες του ελπίζουν μία μέρα να φτάσουν. Με 112 χλμ/ώρα στις εγκατάστασεις της εταιρείας στην έρημο της Νεβάδα, η πρώτη δοκιμή ήταν ένα σημαντικό βήμα. Σημαντικό για την εταιρεία, καθώς τα συστήματα δεν απέτυχαν, γι ‘αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τρομερή προσφορά: Φύγαμε για Νάξο με διαμονή από 25 ευρώ το άτομο στη παραλία της Ψιλής άμμου!

Image result for Το Hyperloop

Ηyperloop: Το πρώτο νέο μέσο μαζικής μεταφοράς που φιλοδοξεί να μεταφέρει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσα σε σωλήνες με κενό αέρος!(Video)

Χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικής πρόωσης και μαγνητικής διεύρυνσης (mag-lev), με την οποία μια μέρα ελπίζει να μεταφέρει ανθρώπους από το Λος Άντζελες στο Σαν Ντιέγκο σε λιγότερα από 13 λεπτά.

Image result for Το Hyperloop

Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο νέο μέσο μαζικής μεταφοράς, μετά την ανακάλυψη των αεροσκαφών το 1903 από του αδερφους Ράιτ.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Περισσότερα:  E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ