Ένας 21χρονος άνδρας που ταξίδευε με λεωφορείο από την Μπανγκόκ στην επαρχία Σουκοτάι της Ταϊλάνδης στις 30 Μαρτίου τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με μία ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα: 15 προορισμοί άγνωστοι στους τουρίστες που θα σε κάνουν ψαγμένο ταξιδιώτη

 

Ο λόγος για τον Narong Thaopanya που τράβηξε μία φωτογραφία στην οποία μία γυναίκα απεικονίζεται να ακουμπά τα πόδια της στο προσκέφαλο του διπλανού του καθίσματος.

 

Ο νεαρός ανέβασε τη φωτογραφία της εν λόγω γυναίκας στο Facebook και έγραψε: «Το πρόσωπο αυτής της γυναίκας είναι όμορφο αλλά δεν έχει τρόπους. Η μυρωδιά των ποδιών της είχε διαχυθεί σε όλο το λεωφορείο. Έκανε ζέστη και σχεδόν ένιωσα να αρρωσταίνω γιατί τα πόδια της ήταν δίπλα στο κεφάλι μου. Της ζήτησα πολλές φορές να καταβάσει τα πόδια της αλλά δεν το έκανε. Τα κρατούσε μονίμως εκεί. Κάποιος που θα χρησιμοποιήσει το κάθισμα θα αναγκαστεί να ακουμπήσει το κεφάλι του εκεί που έβαλε τα βρώμικα πόδια της. Θα το έκανε αυτό στην χώρα της; Oι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ευσεβείς με τους ανθρώπους άλλων χωρών τις οποίες επισκέπτονται».

Διαβάστε ακόμα:
Δερβένι: Το "Μαϊάμι" της Πελοποννήσου - Eκεί που κάθε σπίτι έχει τη δική του παραλία! (βίντεο)

Πηγή: huffingtonpost.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ