Τι θα θέλατα να κάνετε αν μαθαίνατε ότι τελειώνει ο κόσμος; Σίγουρα πολλοί θα απαντούσαν ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα-ένα ταξίδι χωρίς ανέσεις και πολυτέλεια και με μπόλικη δόση  περιπέτειας. Δείτε τις παρακάτω προτάσεις για ένα ταξίδι που θα σας σημαδέψει τη ζωή.

Συνάντησε άγριους χιμπατζήδες στη λίμνη Ταγκανίκα 

- Advertisement -

 

ximp

Μπείτε στο αεροπλάνο από την Αρούσα προς το Greystoke Mahale στις ακτές της λίμνης Ταγκανίκα , σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη για σαφάρι στην Αφρική. Εκεί θα συναντήσετε το μεγαλύτερο εν ζωή πληθυσμό χιμπατζήδων. Μπορεί ακόμα να συναν΄τησετε στη διαδρομή σας κοπάδια βουβαλιών, λιονταριών και ελεφάντων.

Ελάτε σε επαφή με τις πολικές αρκούδες στο Σπίτσμπεργκεν 

bear

Ένα ταξίδι στον αρκτικό ωκεανό θα σας φέρει σε επαφή με την άγρια ζωή και τις πολικές αρκούδες ενώ προσπαθούν να πιάσουν τα θύματά τους. Ακόμα θα δείτε πουλιά να πετούν στον ουρανό και να σχηματίζουν πρωτόγνωρες εικόνες.

Διαβάστε ακόμα:  Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στον κόσμο για μήνα του μέλιτος το 2023

Κάντε σαφάρι στην Κένυα πάνω σε ένα άλογο 

horse

Μέσα στις θαμνώδεις εκτάσεις τις Κένυας θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σαφάρι πάνω σε ένα άλογο. Τα άγρια ζώα δεν φοβούνται την επαφή με τα άλογα, οπότε εύκολα θα μπορέσετε από πολύ κοντά να δείτε και να θαυμάσετε το θαύμα της άγριας φύσης και ζωής.

Ζήστε την περιπέτεια στο Ομάν 

oman

Δείτε και θαυμάστε από ψηλά το Ομάν, με ένα αλεξίπτωτο και τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία πιλότου πάνω από τις κορυφές του βουνού Ζίγκι. Εμπλουτίστε τις δραστηριότητές σας με ορειβασία και mountain biking.

 

Αφεθείτε στα χάσκι να σας ταξιδέψουν στη Φιλανδία 

xioni

Γνωρείστε τη φιλανδική άγρια ζωή πάνω σε ένα snowmobile μέχρι τα  νορβηγικά σύνορα, με τα χάσκι να καθορζίουν τον προορισμό και να δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στη διαδρομή σας. Ένα σαφάρι με χάσκι στις χιονίσμενες πλαγίες αποτελεί σίγουρα μια αλησμόνητη εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ