Ένα τοπίο μυστηρίου που συγκλονίζει κάθε επισκέπτη ανέλαβαν να αναδείξουν δύο φωτογράφοι!

- Advertisement -

Πελώριοι βράχοι υψώνονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα πλέγμα που θυμίζει ουρανοξύστες κατασκευασμένους από γρανίτη, στην μέση ενός άγονου τοπίου!

Αυτές είναι οι πρώτες δημοσιευμένες εικόνες, από έναν παράδεισο που, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη από την τουριστική αγορά.

Οι φωτογραφίες των  Alexander Krivoshapkin και Sergey Karpukhin από την οροσειρά Ulakhan-Sis, πάνω από τον Αρκτικό κύκλο, στα βορειοανατολικά της Σιβηρίας έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και τον άγνωστο μέχρι πρότινος προορισμό ένα αρκετά διάσημο προορισμό.

O Karpukhin χαρακτήρισε την περιοχή μάλιστα ως «πόλη του γρανίτη» και πρόσθεσε ότι ήταν μια αποστολή σε μια από τις πιο δυσπρόσιτες και άγνωστες περιοχές της Γιακουτία.

«Αυτό που είδα ήταν πολύ πιο πάνω από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μου. Ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν ένα πραγματικό θαύμα της φύσης. Υπήρχαν λόφοι που τις ονομάσαμε πόλεις του γρανίτη ενώ υπήρχαν και μέρη με καθορισμένη και έντονη δομή που ολοκλήρωναν την εικόνα» ανέφερε ο φωτογράφος.

Τόνισε μάλιστα πως σύμφωνα με τον ίδιο αυτό το μέρος πρέπει να γίνει κομμάτι της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς ενώ εξήγησε ότι ακόμη και οι ντόπιοι ξέρουν πολύ λίγα για το συγκεκριμένο μέρος.

- Advertisement -

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες…

siv1

siv2

siv3

siv4

siv5

siv6

siv7

siv8

siv9

siv10

siv11

siv12

siv13

siv14

siv15

siv16

siv17

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ