Η πιο νόστιμη και light συνταγή για κεφτεδάκια

Eίναι τα πιο νόστιμα χορτοφαγικά κεφτεδάκια, γιατί νομίζεις ότι είναι… «κανονικά»….

Υλικά

3 φλιτζάνια μαγειρεμένη κινόα ή καστανό ρύζι

¾ φλιτζάνια αλεύρι βρώμης
3 φλιτζάνια κουνουπίδι

4 αυγά

1 κουταλιά της σούπας πάπρικα

2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

Έτοιμη σάλτσα τίκα μασάλα

Διαβάστε ακόμα: Ιταλία-Μπέργκαµο: Ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τις τέχνες, την ιστορία και το καλό φαγητό!

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε το κουνουπίδι σε μια κατσαρόλα με νερό για περίπου 5 λεπτά. Ύστερα χτυπάμε το κουνουπίδι με την κινόα σε ένα μπλέντερ και ρίχνουμε το μίγμα σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Βαζουμε τα κεφτεδάκια σε ένα τηγάνι και τα μαγειρεύουμε μαζιί με τη σάλτσα τίκα μασάλα για περίπου 30 λεπτά.

Γνωρίστε 7 μουσεία στον κόσμο με θέμα το φαγητό και το ποτό!

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ