Από τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή ([email protected])

Tο resort Alila Jabal Akhdar το οποίο άνοιξε πρόσφατα στην οροσειρά  Al Hajar από την διάσημη αλυσίδα ξενοδοχείων και resorts Alila Hotels, έκλεψε αμέσως την παράσταση σε υψόμετρο 2000 μέτρων!

Όμως το μεγάλου ατού του δεν έγκειται μόνο στις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει αλλά στην απόλυτη απομόνωση που θα προσφέρει σε όσους αναζητούν ένα μοναδικό ησυχαστήριο με θέα το χάος…. Μάλιστα εκεί ιδιαίτερη αίσθηση παρουσιάζει και ο τρόπος που θα φτάνουν εκεί οι διαμένοντές του αφού θα δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στην αναρρίχηση, ενώ επίσης θα περνούν και μέσα  από την ferrata, την υψηλότερη προστατευόμενη διαδρομή στη Μέση Ανατολή.

 

- Advertisement -

Η τοποθεσία του νέου ξενοδοχείου θεωρείται άκρως προνομιακή αφού του εξασφαλίζει θέα που κόβει την ανάσα, ενώ η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του είναι απόλυτα εναρμονισμένη στο βραχώδες τοπίο και το περιβάλλον γεμάτο απέραντες εκτάσεις από αγροκτήματα με ροδιές, καρυδιές και άρκευθους. Στις εγκαταστάσεις του αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης εγγυάται η εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης  (www.alilahotels.com)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ