Μία μικρή μεν, πολυβραβευμένη δε ξενοδοχειακή επιχείρηση στα Τρίκαλα Κορινθίας κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αερομεταφορέα-κολοσσού Turkish Airlines και να συνάψει συμφωνία, αποδεικνύοντας ότι, παρά τα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών, ο τουρισμός μπορεί και φέρνει κοντά τους δύο λαούς, ειδικά σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα: Προσφορά – Έτσι θα πας Λονδίνο μόνο με 25€

Το Hyades Mountain Resort, μια πρότυπη οικογενειακή και ελληνική τουριστική επιχείρηση, που αποτελείται από επτά καλόγουστα φιλανδικού τύπου σαλέ, σύναψε συνεργασία με τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τούρκικο εθνικό αερομεταφορέα της γείτονος, αναδεικνύοντας τα Τρίκαλα Κορινθίας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Η επιλογή του Hyades έγινε κατόπιν επίσκεψης Τούρκων στελεχών της αεροπορικής εταιρείας στα Τρίκαλα, όπου εντυπωσιάστηκαν από την απαράμιλλη ομορφιά των τοπίων, αλλά και από τις εγκαταστάσεις της εν λόγω ξενοδοχειακής επιχείρησης, που θυμίζει μικρό ελβετικό χωριό.

Ο παραδοσιακός ξενώνας στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου που στεγάζεται σε πέτρινα αρχοντικά του... 1864 και έχει βαθμολογία 9,9!

Οι επιβάτες της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας, βάσει της συμφωνίας που υπέγραψαν οι δυο επιχειρήσεις, μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις στην διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των σαλέ, κ. Γιάννη Λαζόπουλο, «παρά τα γνωστά προβλήματα στις σχέσεις των δυο κρατών, που αναγκάζουν τις ηγεσίες να είναι επιφυλακτικές και υποψιασμένες, ο τουρισμός και πρέπει να φέρνει κοντά τους δυο λαούς, αλλά και να συμβάλει, ώστε να ξεκινήσει μια προσπάθεια υπέρβασης πρώτα των απλών και εύκολων προβλημάτων».

Για να προσθέσει ο γιος του, κ. Στέφανος Λαζόπουλος: «Είναι αναγκαίο και έξυπνο στην υπάρχουσα ζοφερή από πάσης απόψεως πραγματικότητα, οι ελληνικές και οι τουρκικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και τις μεταφορές να επενδύσουν με χρήμα, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια στην τουριστική συνεργασία, που έχει προοπτικές και αποδοτικότητα και κυρίως μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα ανάπτυξης κι για άλλους παραγωγικούς τομείς».

Το πιο χλιδάτο Hilton ανοίγει στο Ντουμπάι - Το πρώτο 5άστερο στα Εμιράτα!

Πηγή: protothema.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ