Θεωρείται ειδική στις πολυτελείς κρουαζιέρες στην Αρκτική και την Ανταρκτική, η γραμμή κρουαζιέρας Ponant που αποφάσισε να κάνει σημαντικές προσθήκες στο στόλο της, με τέσσερα νέα σκάφη explorer και το πρώτο πολυτελές υβριδικό πλοίο «Icebreaker».

Προγραμματισμένο να ρίξει άγκυρες το 2021, το Ponant Icebreaker θα μπορεί εύκολα να πλοηγηθεί σε παγωμένα νερά, με ένα ειδικά σχεδιασμένο κύτος ικανό να κόβει πάγους 2,5 μέτρων.

Hotel Liberty: Μια φυλακή του 19ου αιώνα μετατράπηκε σε ένα μινιμαλιστικό ξενοδοχείο

Πρόκειται για ένα αρκετά γερό σκαρί που θα είναι το πρώτο του είδους του που θα μεταφέρει επιβάτες στον Βόρειο Πόλο. Το πλοίο θα χαράσσει πορείες και σε απρόσιτες περιοχές της Ανταρκτικής, όπως η Θάλασσα Weddell, το Charcot και τα νησιά Peter I.

Μια παράξενη κατοικία με πολύ ιδιαίτερη δομή και αισθητική στο Χαλάνδρι! Θα ,μείνετε άφωνοι με την πισίνα

Το Icebreaker με 135 καμπίνες θα είναι εφοδιασμένο με δύο ελικόπτερα και έναν έμπειρο αρχηγό αποστολής, όπως ο Nicholas Dubreuil (ένας τυχοδιώκτης που έχει ταξιδέψει στους πόλους με καγιάκ, έλκηθρο και σκι) που θα συνοδεύει κάθε απόπλου. Θα είναι επίσης ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον πλοία που ταξιδεύουν στις θάλασσες. Με ηλεκτρική ενέργεια και υγροποιημένο φυσικό αέριο, το παγοθραυστικό αναμένεται να παράγει μηδενικές εκπομπές ρύπου.

Τώρα πετάμε για Λονδίνο με 21,99 ευρώ! Αδιανόητη προσφορά από πασίγνωστη εταιρεία!

Ευτυχώς, οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το 2021 να βιώσουν τα νέα «ακραία» σκάφη. Στα πλοία της Explorer, τα οποία θα ξεκινήσουν από το 2018, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν μετά από μια μέρα περιηγήσεων, στα πρώτα υποθαλάσσια σαλόνια του κόσμου, που ονομάζονται Blue Eyes.

Τα 5 πιο παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα του κόσμου

Το παγοθραυστικό που θα κάνει κρουαζιέρες στο Βόρειο Πόλο!

Τα υπερσύγχρονα σαλόνια – που σχεδιάστηκαν από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Jacques Rougerie (ειδικός στους υποβρύχιους οικότοπους) – διαθέτουν επίσης φωτισμό με μπλε διάθεση, καμπυλωτά καθίσματα και διακοσμητικές γραμμές που αντανακλούν την κίνηση και το σχήμα της αυτόχθονης θαλάσσιας ζωής.

Τα πρώτα σκάφη Explorer, Le Lapérouse και Le Champlain, θα κάνουν το ντεμπούτο τους το καλοκαίρι του 2018. Η εναρκτήρια κρουαζιέρα του Le Lapérouse θα μεταφέρει ατρόμητους ταξιδιώτες στην Ισλανδία.

πηγή:news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ