Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Βουδαπέστη

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Φεύγουμε για ένα low budget τριήμερο στη Βουδαπέστη, αφήνουμε να μας παρασύρει η αριστοκρατική αύρα της και ανακαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να δούμε στο “Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης”.

Παρίσι

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Κι όμως μπορείτε να τολμήσετε ένα low cost ταξίδι στο Παρίσι! Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα πιο έξυπνα tips για να μη σας κοστίσει μια περιουσία!

Σάλτσμπουργκ

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Γινόμαστε για λίγο ήρωες του παραμυθιού και περνάμε ένα αξέχαστο weekend στο μαγευτικό Σάλτσμπουργκ.

Wishlist 2017

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Μοιραζόμαστε μαζί σας την πιο… πολυπόθητη λίστα για κάθε ψαγμένο ταξιδιώτη και σας προτείνουμε μοναδικές εμπειρίες ζωής που αξίζει να τολμήσετε ξεκινώντας ήδη από το 2017!
Ηοtels Dubai

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Με αφορμή το περίφημο Shopping Festival φεύγουμε για Ντουμπάι και κάνουμε check-in σε 10 μοναδικά ξενοδοχεία για να μην περπατάτε στα τυφλά!

Σιγκαπούρη

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Ταξιδεύουμε στην γοητευτική Σιγκαπούρη, μυούμαστε στην κουζίνα της και γευόμαστε ακόμα και… street food υψηλής γαστρονομίας!

Χωριά

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Στρέφουμε την πυξίδα μας στα πιο όμορφα ελληνικά χωριά και σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά τους για αξέχαστες χειμερινές εξορμήσεις!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Family ski hotels

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Ετοιμάζεστε για οικογενειακές διακοπές σε κάποιο από τα ski resorts της Ευρώπης; Εμείς σας προτείνουμε 5 από τα καλύτερα family hotels για να περάσετε όλοι καλά!

Το Icons Travellers Ιανουαρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ