Το νέο τεύχος του Icons Travellers κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα με μοναδικές ιδέες για τις επόμενες αποδράσεις σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Σε αυτό το τεύχος ταξιδεύουμε στην Πάρο, η οποία για ακόμα ένα καλοκαίρι κερδίζει τις προτιμήσεις μας και μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα θα κάνετε στο νησί αλλά και τις καλύτερες επιλογές μας για διαμονή, φαγητό αλλά και shopping!

 

Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Εξερευνήσαμε τη Μύκονο σε κάθε της γωνιά και σας παρουσιάζουμε όλες τις νέες αφίξεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον φέτος το καλοκαίρι!

Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!

Σας αποκαλύπτουμε 14 ανεξερεύνητους παράδεισους της Ελλάδας! 14 νησιά που θα σας βάλουν στο απόλυτο summer mood χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Αν ακόμα ψάχνετε λόγους για να πάτε στο Ρέθυμνο εμείς σας έχουμε 20+1 για να το επιλέξετε για ακόμα μια φορά!

Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!

Βάζουμε στην ταξιδιωτική μας ατζέντα το Ηράκλειο και ανακαλύπτουμε μια πόλη που τελικά έχει πολλές ομορφιές για να κερδίσει κάθε επισκέπτη!

Κάνουμε focus σε 8 γραφικά χωριά της Τήνου που θα σας κλέψουν την καρδιά με την ομορφιά τους!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Φεύγουμε για μια value for money ημερήσια εκδρομή στην Κόρινθο χωρίς καν να πάρουμε αυτοκίνητο!

Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!Το νέο τεύχος του Icons Travellers κυκλοφορεί με super δώρα για τις επόμενες αποδράσεις σας! Μια XL τσάντα ταξιδίου ή έναν XXL σάκο που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε σας εξόρμηση! Αναζητήστε το σε όλα τα περίπτερα!Το Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ