ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΗ

Δεν χρειάζεται να είσαι χειμερινός κολυμβητής για να βουτήξεις στα νερά της!!!

Αν ανήκεις σε εκείνη τη κατηγορία που δεν θες να πεις ποτέ ΑΝΤΙΟ στο Καλοκαίρι, σου προτείνουμε χωρίς φόβο αλλά με ΠΑΘΟΣ να επισκεφτείς τον…..

Μπάλο και την ξακουστή λιμνοθάλασσά του.

Mια παραλία στη Κρήτη που θα λατρέψεις!!!

Eδώ το τοπίο συνδυάζει… την εξωτική οµορφιά της Καραϊβικής.µε την οµορφιά της ελληνικής φύσης, αποτελώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για τα δεδοµένα της χώρας!

Διαβάστε ακόμα: Το νησί «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» ΜΟΝΟ μια ώρα από την Αθήνα! Συνδύασε δουλειά και διακοπές!!!

Ανάµεσα στο ακρωτήριο της Γραµβούσας και το µικρότερο στο Τηγάνι, τα γαλαζοπράσινα νερά γίνονται «ένα» µε τον ουρανό και τους πετρώδεις σχηµατισµούς, δηµιουργώντας ειδυλλιακές εικόνες που σε κάνουν να ερωτευθείς τον Μπάλο µε την πρώτη… βουτιά!

Τα νερά είναι τόσο ζεστά που μπορείς να κα΄νει μπάνιο ακόμα και το Νοέμβρη χωρίς να χρειάζεται να είσαι χειμερινός κολυμβητής!!!

Διαβάστε ακόμα: Σε αυτό το εστιατόριο οι πελάτες απολαμβάνουν μύδια 500 ετών!!!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Για να βρεθείς εδώ: Ακολουθώντας την Ε.Ο. Χανίων – Καστελλίου, θα φτάσεις στον χωµατόδροµο που οδηγεί στην παραλία µετά από 46 χλµ. Συνεχίζεις στον χωµατόδροµο για ακόµα 8 χλµ. και µετά κατεβαίνεις το µονοπάτι, που απέχει περίπου 20΄ από τη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα: ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Πτώση της θερμοκρασίας με πρωταγωνιστή τις βροχές! Ο Χειμώνας ΕΦΘΑΣΕ!!!

Χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί η κλίση είναι αρκετά απότοµη. Εναλλακτικά, κάθε µέρα από το λιµάνι του Κισσάµου πραγµατοποιούνται και ηµερήσιες κρουαζιέρες µε καραβάκι.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ