Πριν από 4 χρόνια ο φωτογράφος Diego Rosman με κίνητρο την αγάπη του για την θάλασσα και τα ζώα άρχισε εθελοντισμό στο κέντρο διάσωσης χελωνών του Ισραήλ και να τεκμηριώσει τη διαδικασία εργασίας και αποκατάστασης των θαλάσσιων χελωνών.

Το Εθνικό Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών ιδρύθηκε το 1999 από την Αρχή Προστασίας των Φύσεων και των Εθνικών Πάρκων του Ισραήλ, η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία των άγριων ζώων στο Ισραήλ. Το κέντρο διάσωσης, που βρίσκεται στο σχολείο Mevo’ot Yam, έχει πισίνες θαλάσσης όπου φυλάσσονται τραυματισμένες θαλάσσιες χελώνες. Οι χελώνες βρίσκονται προσωρινά στο κέντρο διάσωσης για ιατρική παρακολούθηση και θεραπεία αποκατάστασης και απελευθερώνονται στη θάλασσα μετά. Από την ίδρυσή της, περίπου 700 χελώνες έχουν υποβληθεί σε θεραπεία στο κέντρο διάσωσης , πολλά είδη χελωνών και ακόμη πέντε δελφίνια. Περίπου το 70% αυτών απελευθερώθηκε στη φύση.

- Advertisement -

Δείτε τις μοναδικές εικόνες…

Σκέτη μαγεία: Οι ωραιότεροι δρόμοι του κόσμου!Στενά σοκάκια με πολύχρωμα σπίτια,ανθισμένοι πεζόδρομοι & άλλες όμορφες γωνιές

- Advertisement -

Sos : Τα 14 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν βάλετε το σπίτι σας στο Airbnb

Πηγή www.boredpanda.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ