Η συγκεκριμένη παραλία είναι ένα μικρό διαμάντι στην περιοχή για όποιον θελήσει να την επισκεφτεί.Η Καραθώνα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών!

Εκτός από την παραλία της Αρβανιτιάς, που βρίσκεται σχεδόν μέσα στην πόλη του Ναυπλίου, ντόπιοι και επισκέπτες επιλέγουν συχνά για το μπάνιο τους!

Κέρκυρα:Το γυάλινο μπαλκόνι με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα!Ένα σημείο του νησιού που πολλοί φοβούνται να το πλησιάσουν!(Photo)

Μεγάλη, αμμώδης και με ρηχά νερά, η Καραθώνα είναι δημοφιλής προορισμός πολλών οικογενειών με παιδιά. Η έκτασή της, που φτάνει περίπου τα τρία χιλιόμετρα, εξασφαλίζει πολλές δυνατότητες στους λουόμενους. Δηλαδή, ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και καφέ για όσους το επιθυμούν, αλλά και κάποια πιο ήσυχα σημεία. Γενικά ωστόσο, θα πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος για πολυκοσμία, καθώς  είναι πολλοί εκείνοι που δεν παραλείπουν μια βουτιά στα δροσερά νερά της.

Plus tip!  Η Καραθώνα είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Σχετική εικόνα

Με τα φοινικόδεντρα, τους ευκάλυπτους, τα αρμυρίκια, το Ποντικονήσι στον ορίζοντά της αλλά και τον βράχο του Παλαμηδίου για θέα. Απέναντι, το βλέμμα μπορεί να φτάσει μέχρι τα παράλια της Κυνουρίας ενώ οι πιο δραστήριοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να επιδοθούν σε θαλάσσια σπορ.

Gallery_main_karathwnan7

Η Καραθώνα είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ. Οι πιο τολμηροί μπορούν να φτάσουν και με τα πόδια. Έχει βραβευτεί πολλές φορές με «Γαλάζια σημαία»

Η ουράνια ομορφιά των Παξών μέσα από 8 καταπληκτικές φωτογραφίες!Εσείς ακόμη να πάτε;

πηγή:pronews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ