Δείτε, εδώ, την μοναδική Μονή των Καπουτσίνων στην Σύρο με τις μυστικές κρύπτες

Τα ελληνικά νησιά εντάσσονται στους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς με χιλιάδες τουρίστες, Έλληνες και ξένους, κάθε χρόνο. Έχετε σκεφτεί, όμως, πώς θα βιώνατε την νησιωτική ομορφιά τους τους χειμερινούς μήνες; 

Χωρίς τις…ορδές των τουριστών, αυτά τα πέντε νησιά αλλάζουν πρόσωπο και γίνονται ιδανικοί τόποι για ταξίδι, αλλά ακόμα και για διαμονή και τον χειμώνα, αφού διατηρούν την “ζωή” τους και τις ανέσεις που προσφέρουν -σε κατοίκους και επισκέπτες- και τον χειμώνα! Απολαύστε τα! 

Κέρκυρα

Καλοκαίρι στα νησιά μας; Κι όμως, σε αυτά τα νησιά μένεις άνετα και τον χειμώνα!

Η μαγευτική Κέρκυρα αλλάζει πρόσωπο τον χειμώνα και ξαναμπαίνει στους χαλαρούς νησιωτικούς ρυθμούς της. Οι δρόμοι γίνονται πιο ήσυχοι, η ιταλική φινέτσα της βαραίνει ελαφρώς και προσαρμόζεται στην χειμερινή ατμόσφαιρα. Θα συναντήσετε κάποιους Ιταλούς και άλλης εθνικότητας τουρίστες, ωστόσκι σίγουραλείπει η πολυκοσμία του καλοκαιριού. 

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι το νησί που δεν μπορείς να μην πας

Άνετη και ευχάριστη θα είναι η διαμονή σας στο δεύτερο μεγάλο νησί του Ιονίου. Ειδικά στην πρωτεύουσα του, το Αργοστόλι, η κίνηση παραμένει ζωντανή, αφού λειτουργούν εκεί πολλά καταστήματα για φαγητό ή αγορές. Αν και βροχερό τις χειμωνιάτικες ημέρες δεν λείπουν ποτέ οι ηλιόλουστες ημέρες όπου μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα αξιοθέατά του. 

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Σύρος

Σύρος: Το πανέμορφο ελληνικό νησί που σε τραβάει σαν μαγνήτης και το Χειμώνα

Είναι πρωτεύσουσα των Κυκλάδων, επομένως η αρχοντική Σύρος δεν χάνει ποτέ μία αίσθηση πόλης που διαθέτει. Σίγουρα δεν θα πλήξετε και η παραμονή σας στο νησί θα είναι πολύ ευχάριστηση, αφού θα μπορείτε να περιηγηθείτε άνετα, όλους τους μήνες του χειμώνα, στα σοκάκια της Ερμούπολης, στα κουτούκια της Άνω Σύρου, αλλά και σε άλλα σημεία της, όπως η Ντελαγκράτσια.

Νάξος

Καλοκαίρι στα νησιά μας; Κι όμως, σε αυτά τα νησιά μένεις άνετα και τον χειμώνα!

Η Νάξιος “ζει” και τον χειμώνα, αφού εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα: από εστιατόρια, καφενεία και μπαράκια έως σούπερ μάρκετ. Προσφέρει, μάλιστα, και εξαιρετικές ορεινές αποδράσεις προς κάποιο από τα γραφικά χωριά της για να επιλέξετε. Και όλα αυτά με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που παραμένει -σε όλα τα νησιά μας- σταθερή αξία. 

Μύκονος

Καλοκαίρι στα νησιά μας; Κι όμως, σε αυτά τα νησιά μένεις άνετα και τον χειμώνα!

Κι όμως το κοσμοπολίτικο νησί μπορεί να είναι… καλύτερο ως προς την διαμονή τους χειμερινούς μήνες! Όταν η βαβούρα της πλημμύρας των τουριστών έχει κωπάσει -αλλά μόνο κωπάσει, αφού η Μύκονος δεν θα είναι ποτέ…μόνη-μπορείτε να την ανακαλύψετε από την αρχή με ηρεμία και κυρίως ησυχία. 

Διαβάστε ακόμαΕυκαιρία για εκδρομή! Αυτά είναι τα 6 ομορφότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ