Με τον Αύγουστο προ των πυλών όλοι βρισκόμαστε στον “αναβρασμό” των διακοπών και προγραμματίζουμε πυρετωδώς τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, διανύοντας τις τελευταίες μέρες στη δουλειά πριν την πολυπόθητη άδεια!

Και πείτε μου υπάρχει κανείς που να μην περιμένει αυτήν την άδεια πώς και πώς μετά από έναν κουραστικό χειμώνα γεμάτο υποχρεώσεις; Kαι ειδικά οι γονείς που το καθημερινό τρέξιμο συνεχίζεται και στο σπίτι; Όσοι από εσάς έχετε πιτσιρίκια ξέρετε ότι ο… μαραθώνιος συνεχίζεται και στις διακοπές, αφού ως γνωστόν δε χορταίνουν τα παιχνίδια στη θάλασσα και τον ήλιο και πρέπει να… τρέχετε διαρκώς πίσω τους!

- Advertisement -

Κάτι οι ατέλειωτες ώρες στην παραλία, κάτι το… sightseeing για να προλάβετε να τα δείτε όλα, κάτι οι βόλτες στο νησί, όσο και να μην το καταλαβαίνετε η γλυκιά κούραση του καλοκαιριού επηρεάζει τον οργανισμό μας με αποτέλεσμα συχνά να νιώθουμε εξάντληση αλλά και να έχουμε κακή διάθεση!

Και κάπου εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα! Πώς θα καταφέρουμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι με όλη την οικογένεια χωρίς να χάσουμε λεπτό από τις πολύτιμες αυτές στιγμές, διατηρώντας παράλληλα όλη την ενέργειά μας;

Η απάντηση είναι απλή και βρίσκεται στα αναβράζοντα δισκία Fast & Up! Πρόκειται για πολυβιταμίνες με μέταλλα και αμινοξέα που μας γεμίζουν ενέργεια, ενώ την ίδια στιγμή βοηθούν τον οργανισμό να επανέλθει μετά από έντονη σωματική άσκηση.

Κάθε δισκίο, με ευχάριστη γεύση πορτοκαλιού, περιέχει τα απαραίτητα στοιχεία για την ενδυνάμωση του οργανισμού, περιέχει ελάχιστες θερμίδες και θα μας δώσει πραγματικά το boost που χρειαζόμαστε!

Αναζητήστε το Fast & Up σε όλα τα φαρμακεία με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals www.smpharmaceuticals.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ