Η Κάλυμνος εντάσσεται στους προορισμούς που θα εξυπηρετούνται σε αποκλειστικότητα από τη Sky Express! 

Μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Sky Express είναι ο αποκλειστικός αερομεταφορέας της γραμμής Αθήνα-Κάλυμνος-Αθήνα, για το διάστημα 1 Αυγούστου – 30 Σεπτεμβρίου με δυνατότητα παράτασης έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Η Sky Express θα εξυπηρετεί το παραπάνω δρομολόγιο με έξι (6) πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, διπλή πτήση την Τετάρτη (πρωί-απόγευμα), Παρασκευή και Σάββατο. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες στο www.skyexpress.gr.

- Advertisement -

Image result for Κάλυμνος

Μπείτε τώρα, κλείστε το εισιτήριο σας και …πετάξτε σαν άνθρωποι αφού στην τιμή του εισιτήριου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge «Μελίνα Μερκούρη» και in-flight service!

Related image

…και το χειμώνα με τη Sky Express!
Η Sky Express ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων για το διάστημα 1 Νοεμβρίου – 31 Μαρτίου, αυξάνοντας τις πτήσεις και τους προορισμούς που θα εξυπηρετεί!

Αυτό το χειμώνα η Sky Express, για την οποία η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα, μπαίνει σε δύο ακόμα δρομολόγια, το Αθήνα-Κέρκυρα και το Αθήνα-Κως.

Για να δείτε αναλυτικά το χειμωνιάτικο πρόγραμμα, μπείτε τώρα στο www.skyexpress.gr κλείστε το εισιτήριο σας και… πετάξτε σαν άνθρωποι!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ