Μπορεί μερικοί να λατρεύουν την δουλειά που κάνουν. Αλλά η πλειοψηφία βλέπει κάθε εβδομάδα που έρχεται σαν βουνό και δυσανασχετεί. Φυσικά, υπάρχουν μερικές δουλειές που είναι πιο «ελκυστικές» από τις υπόλοιπες.

Τι θα έλεγες λοιπόν να βγάζεις 22.000 δολάρια τον χρόνο διασκεδάζοντας; Να ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο με τα έξοδα πληρωμένα, παρτάρωντας και τραβώντας βιντεάκια από τα πιο γνωστά φεστιβάλ; Ναι, αυτή θα είναι η δουλειά σου.

Γνωρίστε τον Alfie, τον πιο ταξιδιάρη σκύλο του κόσμου! (Photos)

Αφήστε ό,τι κάνετε: Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου

 

Η εταιρία «Hen Heaven», ψάχνει έναν vlogger που θα γυρίζει τον κόσμο, από το Λας Βέγκας και την Νέα Υόρκη, μέχρι το Μιλάνο και την Μαδρίτη, για να τραβάει βίντεο από τα μεγαλύτερα πάρτι και φεστιβάλ του κόσμου. Και προσέξτε. Είναι η μόνη δουλειά που πρέπει να κάνει. Το μοντάζ και τα υπόλοιπα είναι δουλειά αλλουνού.

Διαβάστε ακόμα:  Travel + Leisure: Το καλύτερο νησί του κόσμου είναι η Μήλος αλλά και το 2ο καλύτερο είναι επίσης ελληνικό!

Λοιπόν, τι λέτε; Το «Που κάνουμε αίτηση;» δεν είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας; Πάντως, αν το αποφασίσετε, μπορείτε να στείλετε ένα βίντεο που δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 2 λεπτά, εξηγώντας γιατί είστε ο καταλληλότερος άνθρωπος γι’ αυτή την θέση.


Πηγή: E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ