Κέα Τζια εκδηλώσεις

Κέα ή Τζιά; Η απάντηση είναι μία, το πολύ κοντινό στην Αθήνα κυκλαδονήσι είναι η καλύτερη επιλογή για μονοήμερες, διήμερες ή πολυήμερες αποδράσεις! Φέτος σας περιμένει για ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις!

Η Κέα είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος, σε απόσταση μίας ώρας από το λιμάνι του Λαυρίου, που συνδυάζει φυσική ομορφιά και παράδοση, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει αφού παρά τα κυκλαδίτικα χαρακτηριστικά, η αρχιτεκτονική του με τις πέτρινες κατοικίες και τα χρώματα στα σπίτια διαφοροποιείται ελαφρώς από εκείνη των υπόλοιπών νησιών των Κυκλαδών, όπως εξάλλου συμβαίνει και με το φυσικό τοπίο, τη πυκνή βλάστηση στην ενδοχώρα και το γεωλογικό του ανάγλυφο.

Κέα λιμάνι

«Η πύλη των Κυκλάδων» έχει ένα χαλαρό κοσμοπολίτικο αέρα, προσφέρει ηρεμία και πολλές επιλογές, διαθέτει ανέσεις και ξενοδοχεία για τις διακοπές σας, ενώ στη γραφική της πρωτεύουσα, την Ιουλίδα, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχη θέα στο Αιγαίο, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που «λούζει» τη Χώρα, και τη δυνατότητα να περπατήσετε σε γραφικά σοκάκια, αλλά και να γευτείτε τον καφέ, το φαγητό και το ποτό σας σε υπέροχα παραδοσιακά στέκια.

Ο Μάιος και ο Ιούνιος πέρασαν με αθλητικές εκδηλώσεις, αγώνες ιστιοπλοΐας, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, τριήμερα γεμάτα ζωντάνια, μουσική, πανηγύρια και τοπικά έθιμα. Κι αυτά ήταν μόνο μία γεύση από το φετινό καλοκαίρι.

Πολλές μοναδικές στιγμές μας περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο στο νησί της Κέας: στιγμές πολιτισμού, τέχνης, μουσικής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αλλά και αυθεντικές τζιώτικες στιγμές. Πανηγύρια, συναυλίες, φεστιβάλ και παραστάσεις, η Γιορτή Παραμυθιών αλλά και “Μια γιορτή για την Καρθαία” θα γεμίσουν τις μέρες και τις νύχτες μας αυτό το καλοκαίρι! Γνωρίστε τα καλύτερα πανηγύρια των Κυκλάδων!

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Κέα καλοκαίρι 2019

Κάντε μια υπέροχη ξενάγηση στο νησί μέσα από το παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ