Έχει περάσει ένας χρόνος που το έργο “Seasons-photo diary” της Ekaterine Mamamtavrishvili συλλέγει τα πιο διακεκριμένα και ενδιαφέροντα μέρη της Γεωργίας μέσω φωτογραφιών.

Η Ekaterine ταξιδεύει μαζί με τον σύζυγό της  David Khelashvili.  Κατά τη διάρκεια αυτών των ταξιδιών , οι φωτογραφικές μηχανές του απαθανάτισαν διαφορετικές περιοχές και χωριά προσπαθώντας να περάσουν μέσα από την εικόνα την ίδια την εμπειρία!
Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο στη Guria, Bakhmaro στην γιορτή μιας επετείου ενός έτους, με σημείο προορισμού ήταν το θέρετρο Γκόμι.
Άρχιζαν να ”γυρίζουν” μόλις έφτασαν στην Guria. Από εδώ μέχρι το βουνό Gomi απαιτεί χωριστή καταγραφή. Η σπουδαία αρχιτεκτονική της Guria, το καταπράσινο τοπίο και τα ρυάκια εναλλάσσονται  και στη συνέχεια τα πάντα καλύπτονται από ομίχλη.
Στο βουνό Gomi, η ορατότητα είναι μηδενική γεγονός συνηθισμένο σε αυτό το μέρος. Αν δεν φύγει η ομίχλη δεν μπορεί να βγει φωτογραφία παρόλο που το σημείο και η θέα είναι απίστευτα!
Παρά τα μικρά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε το όρος Γκόμι είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφτεί κάποιος! Η πιο σημαντική πτυχή όλων αυτών είναι η συγχώνευση του ορεινού και θαλάσσιου κλίματος και η ύπαρξη θεραπευτικών χαρακτηριστικών για την υγεία. Υπάρχει ένας μύθος που συνδέεται με αυτό το βουνό. Όπως ειπώθηκε, ένας βοσκός ήρθε σε αυτό το βουνό με την κόρη του, που είχε μια ανίατη ασθένεια. Σύμφωνα με τον θρύλο, η κόρη θεραπεύτηκε σε αυτό το βουνό.
Αφήσαμε τα ομίχλη κατά τη διάρκεια της ανατολής. Πριν από την ευκαιρία να επισκεφτείτε το πιο μυστηριώδες βουνό, μπορείτε να επισκεφθείτε και να ταξιδέψετε από το βουνό Γκόμι με τις φωτογραφίες μας.

#1 Gomi Mountain, Georgiagomi mountain

#2 Gomi Mountain, Georgiagomi mountain

Για δείπνο 5 μέτρα κάτω από τη θάλασσα! Δες το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο! (Photos)

#3 Bakhmaro, Georgiagomi mountain

#4 Bakhmaro, Georgiagomi mountain

#5 Bakhmaro, Georgiagomi mountain

#6 Gomi Mountain, Georgiagomi mountain

#7 Gomi Mountain, Georgiagomi mountain

#8 Gomi mountain, Georgiagomi mountain

#9 Bakhmaro, Georgiagomi mountain

Τα καλύτερα μέρη για ταξίδια τον Νοέμβριο!

#10 Gomi Mountain, Georgia

Gomi Mountain, Georgia

Πηγή www.boredpanda.com

Κατερίνα Ρίγκου
Κατερίνα Ρίγκου

Editor -in-chief of Best in Τravel Editions/ Editor of www.travelstyle.gr & Icon's Travellers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ