Σε ένα πλακόστρωτο δροµάκι, σε µια «γειτονιά» στην Κηφισιά, το Bronco, που φέτος κλείνει 8 χρόνια παρουσίας και επιτυχίας, κατάφερε να κάνει το σηµείο τόπο συνάντησης και να δηµιουργήσει πιάτσα.

Χάρη σε αυτό, η περιοχή απέκτησε ιδιαίτερη ταυτότητα και ξεκίνησε µια νέα εποχή για τη διασκέδαση στην Κηφισιά ενώ ήταν αυτό που έδωσε… έµπνευση σε ιδέες και προσπάθειες νέων επιχειρηµατιών, ανανεώνοντας τελικά τον χαρακτήρα της περιοχής και να την κάνει… προορισµό!

- Advertisement -

Στο cozy εσωτερικό του, που θυµίζει αµερικανικό Νότο, η µέρα έχει άρωµα καφέ, ενώ το βράδυ απολαµβάνουµε µπύρες από όλο τον κόσµο, ψαγµένα cocktails και πολλές επιλογές από την ενηµερωµένη κάβα, και αυτά σε ένα περιβάλλον χαλαρό και φιλικό µε εξαιρετικό σέρβις, καλές τιµές και εκπληκτικές µουσικές… ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένα στέκι!

Ο εµπνευστής και δηµιουργός του Χρήστος Γάκιας και η οµάδα του «τηρούν» τη σαφή φιλοσοφία και την αυθεντική φιλοξενία που πρωτοσυστήθηκε το Bronco αλλά παράλληλα υποστηρίζουν τη συνεχή εξέλιξη. Έτσι, ο κόσµος πήρε το Bronco Bar από το… χέρι και από τότε περπατάνε παρέα. Και αυτό είναι η µεγάλη του επιτυχία.

- Advertisement -

Καθηµερινά από τις 09:30.

Highlight
Εξαιρετικές οι λίγες και εκλεκτές προτάσεις του µενού, µε βάση την αµερικανική κουζίνα. Δοκιµάστε οπωσδήποτε το burger!

Must try
Από την cocktail list δοκιµάστε τα inhouse Lyncburg Lemonade µε βάση jack daniels και B&B (Bronco’s Bramble), µια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του γνωστού Bramble.

Διοµ. Κυριακού 17, κηφισια, Τ. 210 6236691, www.bronco.gr Bronco

πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ