Με μια ιστορία λαογραφίας και μυθολογίας, το 19ου αιώνα φινλανδικό ποίημα Kalevala υφαίνει την επική ιστορία του μέσα από τη σύνθεση του Klaus K, ενός οικογενειακού ξενοδοχείου στην καρδιά του Ελσίνκι.

- Advertisement -

Με τη βοήθεια των σουηδών διακοσμητών Stylt Trampoli, οι επισκέπτες θα βιώσουν συναισθηματικά θέματα, όπως ο μυστικισμός και η επιθυμία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις πλούσιες παλέτες χρωμάτων και τους βελούδινους εσωτερικούς χώρους.

Τα 139 δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί από τοπικούς αρχιτέκτονες, αντικατοπτρίζοντας γοητεία και λέγοντας την ιστορία του εμπνευσμένου πολιτισμού της χώρας.

Οδηγός διαδικτυακής κράτησης ξενοδοχείου: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε όταν κλείνετε δωμάτιο μέσω ίντερνετ

Το ξενοδοχείο λειτουργεί ως ένα παράθυρο στη νοοτροπία και την καρδιά της Φινλανδίας, μέσω της έκφρασης της εθνικής ταυτότητας της χώρας.

Top 55: Τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα για οικογένειες, all inclusive, θέα, διαμονή...

Οι επισκέπτες που θέλουν να χαθούν στα απέραντα δάση που διαμορφώνουν το φινλανδικό τοπίο μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους το δωμάτιο Urban Nature, τη δημιουργία του βραβευμένου σχεδιαστή Harri Koskinen. Μέσα από τη χρήση των φυσικών υλικών, σε υφές και χρώματα, προσφέρει μια όαση ηρεμίας.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου δίνει επίσης στοιχεία του πολιτισμού της χώρας. Το Toscanini σερβίρει νόστιμες γεύσεις από την Τοσκάνη και είναι εμπνευσμένο από το φινλανδό ζωγράφο Akseli Gallen-Kallela, ο οποίος ξόδεψε χρόνο στη Φλωρεντία για να ζωγραφίσει τις τοιχογραφίες.

 

Δείτε τις φωτογραφίες…

Υστερούν σε τετραγωνικά αλλά όχι και σε γεύση: 5 μικρά αλλά κουκλίστικα εστιατόρια

Retro: Εντυπωσιακές vintage φωτογραφίες από Celebrities στο αεροδρόμιο

Εκάλη: Θαυμάστε ένα συγκρότημα τριών κατοικιών με θέα σε Πειραιά και Σαρωνικό κόλπο

Το ξενοδοχείο στην Κύθνο με βαθμολογία 9,2 στην booking, από τον Τάσο Δούση

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ