Τελευταίες ευκαιρίες για να κλείσετε δωμάτια στους κορυφαίους αποκριάτικους προορισμούς της Ελλάδας, την Πάτρα, την Ξάνθη, την Καλαμάτα και το Ρέθυμνο.

Πάτρα

Μέσα στην πόλη, οι οικονομικότερες επιλογές ξεκινούν πλέον περί τα 100€ τη βραδιά, όπως για τα δίκλινα του Delfini Hotel (99€ με πρωινό) ή του Acropole (129€ με πρωινό).

- Advertisement -

Στους παραλιακούς οικισμούς γύρω από την Πάτρα όμως μπορείτε να πετύχετε καλύτερες τιμές – στο Hotel Rodini για παράδειγμα, στον Κορινθιακό, εντοπίσαμε λιτά δίκλινα από 79€.

Γραφικά χωριά: 5 κουκλίστικα χωριά που κλέβουν τις καρδιές των Ελλήνων

Ξάνθη
Μέσα στην πόλη της Ξάνθης δύσκολα θα βρείτε διαθεσιμότητα – ή έστω δωμάτια κάτω από 200€ τη βραδιά. Αλλά μια πολύ καλή λύση είναι οι ξενώνες έξω από την πόλη, προς τους Τοξότες ή τη γραφική Σταυρούπολη, που είναι μέσα στη φύση, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το επίκεντρο του Καρναβαλιού.

Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας εντοπίσαμε δίκλινα στο Karyon στο Καρυόφυτο (από 54€ το άνετο διαμέρισμα), λιτά τρίκλινα στον ξενώνα Ξένιος Ζευς στη Σταυρούπολη (από 64,80€), απλά δίκλινα στο Φιλοξενία στους Τοξότες (από 70€ με πρωινό), και στα deluxe δίκλινα του Vogdos resort and spa μεταξύ Ξάνθης και Τοξοτών (από 110€ με πρωινό).

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»
Ρέθυμνο

Στην κρητική πόλη θα βρείτε περισσότερες επιλογές και πιο λογικές τιμές. Στο ιστορικό κέντρο για παράδειγμα εντοπίσαμε όμορφα δίκλινα στο πολυτελές Civitas Boutique Hotel από 80€ το δίκλινο, ενώ στις παραλιακές περιοχές γύρω από το κέντρο εντοπίσαμε value for money δίκλινα στο Eltina Hotel (40€ τη βραδιά), στο Rethymno Hills (62€ το πλήρως εξοπλισμένο στούντιο), ενώ στο κοντινό χωριουδάκι της Λαμπινής βρήκαμε μεγάλες μεζονέτες για δύο στο Aoritis Villas (από 62€).

Η ελληνική λίμνη που είναι σαν καμβάς χρωμάτων!

Καλαμάτα
Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα της Αποκριάς, η λογική είναι παρόμοια: Στο κέντρο της πόλης θα βρείτε λιγότερες και ακριβότερες επιλογές, ενώ όσο απομακρύνεστε προς τους παραλιακούς οικισμούς τριγύρω, οι επιλογές αυξάνονται – αλλά πρέπει να έχετε αυτοκίνητο για να μετακινείστε στην καρδιά της γιορτής.

Περιπλανηθείτε σε όλη την Ελλάδα με ποδήλατο!

Κοντά στο κέντρο βρήκαμε αξιοπρεπή δίκλινα στο Ostria Hotel (από 66€ με πρωινό) και στο Hotel Flisvos (από 57€ με πρωινό). Στη θέση Βέργα, τα άνετα μοντέρνα διαμερίσματα Πέτρα Θέα για δύο στοιχίζουν από 72€ τη βραδιά. Με λίγα παραπάνω χρήματα, μπορείτε να κλείσετε πολυτελές δίκλινο στο κέντρο της πόλης, στο Elektra Hotel and Spa (από 107€ με πρωινό).

πηγή:in2life.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ