Η αγαπημένη δραστηριότητα της 26χρονης Leina Sato απέκτησε άλλα ενδιαφέρον, όταν απόλαυσε καταδύσεις στο βυθό της Χαβάης, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Η γεννημένη στο Τόκιο και μεγαλωμένη στη Γαλλία δύτρια εδώ και μια δεκαετία ασχολείται με τη θαλάσσια ζωή, αφιερώνοντας χρόνο στη μελέτη των δελφινιών! “Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρούν άριστα μεταξύ τους, αναπτύσσοντας συχνά ιδιαίτερη σχέση”, δηλώνει η δύτρια.

Οκτώ χρόνια πριν η ενασχόληση με τη Θαλάσσια Βιολογία την έκανε να προσπαθήσει να αποδείξει πόσο ευφυή θηλαστικά είναι τα δελφίνια. Από τότε κολυμπάει παρέα με αυτά. “Τα δελφίνια αποτελούσαν πάντα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στη ζωή και στον πολιτισμό της Χαβάης και το κολύμπι μαζί τους είναι σαν να… χάνεις τον εαυτό σου σε έναν άλλο, θαυμαστό κόσμο”, επισημαίνει η Leina. Και συνεχίζει: “παίζοντας και κολυμπώντας μαζί τους αισθάνεσαι σαν να είσαι εσύ ένα… κατοικίδιο στα χέρια ενός ζώου! Είναι απίστευτο το πόσα πολλά πράγματα αντιλαμβάνονται και πώς διαχειρίζονται τη σχέση με τους ανθρώπους”.

Τα δελφίνια αυτά ονομάζονται Hawaiian Spinner Dolphins, γνωστά και ως “Naia” στην τοπική διάλεκτο, και πρόκειται για συνηθισμένο είδος που συναντάται στις ακτές της Χαβάης προκειμένου να… κοινωνικοποιηθεί.

 

perierga.gr - Κολυμπώντας μαζί με τα δελφίνια!

perierga.gr - Το κορίτσι και τα δελφίνια!

perierga.gr - Το κορίτσι και τα δελφίνια!

perierga.gr - Το κορίτσι και τα δελφίνια!

perierga.gr - Το κορίτσι και τα δελφίνια!

 

Προηγούμενο άρθροTOP 10: Παράξενοι προορισμοί που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα! Δείτε και θα καταλάβετε!
Επόμενο άρθροΠεριπέτεια και δράση! Αυτοί είναι οι πιο ριψοκίνδυνοι προορισμοί για τον Lonely Planet!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ