Λάτρεις του χιονιού: Απολαύστε τις κατάλευκες πίστες με όλη την οικογένεια σας!

Στο Βέρμιο Ημαθίας βρίσκεται ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυφωτογραφημένα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Το Σέλι βρίσκεται σε υψόμετρο 1.530μ. και απέχει 24 χλμ. από τη Βέροια, 20 χλμ. από τη Νάουσα, 95 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 74 χλμ. από τη Κοζάνη και είναι must προορισμός ειδικά για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

- Advertisement -

Σέλι: Ένα χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια

Η πρόσβαση στο χιονοδρομικό γίνεται κυρίως από την Εγνατία οδό και την επαρχιακή οδό Βέροιας-Σελίου, ενώ, δευτερευόντως, οι επισκέπτες φθάνουν εκεί μεσώ της επαρχιακής οδού Νάουσας-Σελίου.

Διαβάστε ακόμα:  Δύο ελληνικοί προορισμοί στη λίστα με τους καλύτερους άγνωστους οικισμούς της Ευρώπης

Το μεγάλο “ατού” του Σελίου είναι ότι οι περισσότερες πίστες του είναι εύκολες και προσβάσιμες για κάθε ηλικία. Έτσι, καθίσταται ιδανικό για κάθε οικογενειακή χιονοδρομία. Αν είστε λάτρεις του χιονιού μην παραλείψετε να οργανώσετε για εκεί την επόμενη απόδρασή σας. Ειδικά, όταν το χιόνι είναι αρκετό, οι επισκέπτες αγγίζουν τον αριθμό των 60.000 στη διάρκεια της σεζόν που διαρκεί περίπου 50 ημέρες, ενώ μόνο τα Σαββατοκύριακα, οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 6.000!

Διαβάστε ακόμαΑυτά είναι τα 5 πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας για τον χειμώνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ