Εδώ κι ένα χρόνο έκανε την εμφάνισή του στο Θησείο, σε μια από τις πιο γραφικές γειτονιές της Αθήνας, και έδειξε αμέσως την αγάπη του στο καλό κρασί!

Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected])

- Advertisement -

Διαβάστε ακόμα: Τάσος Δούσης – Αυτά τα μυστικά τα ξέρουν μόνο οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί

Το ιδιαίτερο design αυτού του wine bar (Divino wine case), που παραπέμπει σε κάβα, έχει υπογράψει ο Ιταλός Μάουρο Αλίτο ο οποίος συνδύασε λιτές industrial επιφάνειες με οικεία vintage αντικείμενα διατηρώντας ταυτόχρονα τις μεγάλες τζαμαρίες που επιτρέπουν άπλετο φυσικό φως να διεισδύει μέσα.

Tον χαρακτήρα του ως wine bar τονίζει το κεντρικό bar με το εντυπωσιακό ξύλινο φωτιστικό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο χώρο!

 

Όσο για την οινική του λίστα που θα εναλλάσεται κάθε εβδομάδα, αριθμεί γύρω στις 90 ετικέτες (15-18 by the glass) που δίνουν… χώρο κυρίως σε Έλληνες μικρούς παραγωγούς!

Διαβάστε ακόμα:  City break στην Αθήνα: Ανακαλύψτε τις λιγότερο γνωστές γειτονιές της πόλης με δύο νέους ακουστικούς περιπάτους και τη βοήθεια της Google

 

Τις ετικέτες, που ικανοποιούν τόσο έναν πρωτάρη όσο και έναν καλό γνώστη του κρασιού, συνοδεύει μια κάρτα ιδανική για food and wine pairing με tapas style πιάτα και εκλεκτές ποικιλίες!

 

 

Tip: Θα πραγματοποιεί και οινογευσίες

Info:

Διεύθυνση: Ακάμαντος 11, Αθήνα 118 51
Τηλέφωνο: 21 1400 3962

Τριτ-Παρ. 17:00-01:00
Σαβ-Κυρ. 10:00-01:00

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ