Ο γύρος του κόσμου low cost!

Εκτός από την easyJet, την Ryanair και τη Vueling που πετούν από και προς την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, στη χώρα µας προσγειώνονται πλέον και αρκετές ακόµα low cost εταιρείες που µπορεί να µην έχετε καν ακουστά όπως η Wizz, η Volotea, η Scoot κ.ά.. Φυσικά όµως low cost αεροµεταφορείς λειτουργούν σε όλο τον κόσµοπερίπου 125 διαφορετικές εταιρείεςδίνοντας στον κάθε ταξιδιώτη τη δυνατότητα να επισκεφθεί οποιοδήποτε µέρος του πλανήτη θέλει κρατώντας ελεγχόµενο ένα από τα βασικά κόστη κάθε ταξιδιού!

- Advertisement -

Δείτε κάποια από τα παραδείγµατα που ακολουθούν για να πάρετε ιδέες! Το µόνο που χρειάζεται είναι λίγη έρευνα για τις πτήσεις και καλή οργάνωση για τις ανταποκρίσεις τους!

Παράδειγµα 1: Ναύλοι «συµβατικών» και low cost!

Πολλές φορές στην αναζήτησή σας για την πιο οικονοµική αλλά και πιο γρήγορη πτήση µπορεί να πέσετε στην παγίδα και να προτιµήστε την πιο ακριβή επιλογή έχοντας την πεποίθηση ότι οι low cost εταιρείες δεν είναι εξίσου αξιόπιστες! Ας δούµε όµως ενδεικτικά κάποιους ναύλους (απλή µετάβαση) για πτήσεις σε ιδιαίτερα δηµοφιλείς προορισµούς αλλά και άλλους που µέχρι σήµερα έµοιαζαν άπιαστο όνειρο για να διαπιστώσετε και µόνοι σας ότι οι low cost αεροπορικές έκαναν τα ταξίδια πιο προσιτά!

ΑθήναΛονδίνο από €24,99 µε Ryanair – από €81,99 µε Aegean

ΑθήναΡώµη από €28, 66 µε Ryanair – από €131,69 µε Alitalia

ΑθήναΘεσσαλονίκη από €23,59 µε Ryanair – από €43,94 µε Olympic Air

ΘεσσαλονίκηΝτουµπάι από €225,20 µε flydubai απευθείας πτήσηαπό €269,20 µε Turkish Airlines µέσω Κωνσταντινούπολης

ΑθήναΜελβούρνη από €424,20 µε Scoot µε 1 στάση στη Σιγκαπούρηαπό €686,85 µε Singapore Airlines µε 2 στάσεις στο Μόναχο και τη Σιγκαπούρη

Παράδειγµα 2: ΑθήναΣιγκαπούρη απευθείας από €346,22 µε επιστροφή

Σκεφτήκατε ποτέ ότι µπορεί να πετάξετε για έναν εξωτικό προορισµό όπως η Σιγκαπούρη από µόλις €160. Κι όµως η Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines, η οποία ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα τα δροµολόγιά της από και προς τη χώρα µας, σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε µακρινούς και µέχρι πρότινος απαγορευτικούς από άποψη κόστους προορισµούς! Συγκεκριµένα µπορείτε να πετάξετε µε τη Scoot απευθείας για Σιγκαπούρη µέσα στον Απρίλιο ή τον Μάιο από €179, 9 και επιστροφή από €167,03, δηλαδή συνολικό κόστος €346,22 (χωρίς extra παροχές) την ώρα που µε µια «συµβατική» εταιρία το ίδιο ταξίδι θα κόστιζε €630,88 (π.χ. µε την Τurkish Airlines µέσω Κωνσταντινούπολης).

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ