Η Luo Denping είναι μια 36 ετών, ασχολείται με τις αγροτικές εργασίες, ζει στην φ, και είναι μητέρα 2 παιδιών. Η ίδια, για να βγάλει τα προς το ζην, ρισκάρει καθημερινά τη ζωή της ανεβαίνοντας σε βράχο 180 μέτρων στην επαρχία Guizhou, πάνω από τον ποταμό Ziyun Getu, χωρίς ασφάλεια και σχοινιά, λειτουργώντας ως τουριστική ατραξιόν για τους επισκέπτες της περιοχής.

Από παιδί έμαθε από τον πατέρα της, να σκαρφαλώνει στα απότομα και ψηλά βράχια χωρίς σχοινί για να συλλέξει περιττώματα πουλιών που χρησιμοποιούσαν οι δικοί της ως κοπριά στις καλλιέργειες αλλά και για να μαζέψει βότανα που πουλούσαν στους τουρίστες.

Ανεβαίνει βράχο 180 μέτρων για να ζήσει!

Βόμβα μεγατόνων στην αγορά: Λουκέτο σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία! Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις!Χάνουν τα εισιτήρια τους όσοι τα είχαν ήδη «κλείσει»!

Διαβάστε ακόμα:  Σιγκαπούρη: Οι κρατήσεις πτήσεων αυξήθηκαν κατά... 305% ενόψει του Grand Prix

Όταν ένας τουρίστας της έδωσε φιλοδώρημα, κατάλαβε ότι μπορεί να το κάνει επάγγελμα.

Το παλαιότερο μοναστήρι σε όλη την Ευρώπη βρίσκεται σε ένα ονειρικό μέρος της Ελλάδας!Το θαύμα με το ερυθρή λάμψη που το χαρακτηρίζει

Πρόσφατα το BBC παρουσίασε τη ζωή της, επισημαίνοντας πως είναι η μόνη γυναίκα από την ομάδα που υπάρχει εκεί η οποία φτάνει στην κορυφή του βράχου σε μόλις 20 λεπτά χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια της. Τα χρήματα που κερδίζει, μέσα σε μια ημέρα, είναι περίπου 3.000 γιουάν (περίπου 450 δολάρια) συν τα φιλοδωρήματα των τουριστών.

Πηγή:E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ