Ενημερώθηκε στις 31 Αυγούστου 2017, 12:46

Με ιστορία από το 1930 όταν άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο Μαδούπας στο στενό Γιαλού στη Χώρα, µέχρι και σήµερα µε τη δεύτερη και τρίτη γενιά στο τιµόνι, τον Δηµήτρη Νάζο και τα παιδιά του, Άννα και Νίκο, αποτελεί εγγύηση για καλό, ποιοτικό, ελληνικό κρέας αλλά και επιλεγµένες κοπές από Ευρώπη και Αµερική.

Μαδούπας

Το σήµα κατατεθέν του όµως είναι η λούζα και τα µυκονιάτικα λουκάνικα που παρασκευάζουν µε την αυθεντική συνταγή που «ταξιδεύει» από γενιά σε γενιά! Αναζητώντας το καλύτερο χοιρινό κρέας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχουν αναγάγει σε τέχνη την παραγωγή του ιδιαίτερου αυτού αλλαντικού, ενώ σύντοµα θα είναι έτοιµο και το παρασκευαστήριο για την τυποποίηση. Καθηµερινά 08:00-14:30 & 17:00-21:30, Δραφάκι 08:00 -21:00, Τετ. έως 15:00 & Κυρ. 10:00-14:00.

Μαδούπας

Tip: Στα ψυγεία του θα βρείτε µυκονιάτικα τυροκοµικά προϊόντα.

Info: Άγ. Βλάσης. Τ. 22890 22250, Υποκατάστηµα Δραφάκι, Τ. 22890 27626

Πηγή: Best in travel Mykonos 2017

Mykonos 2017

Διαβάστε τα πάντα για τη Μύκονο στο ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonos!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ