Παλιότερα αποτελούσε σημείο αναφοράς των «εναλλακτικών» ταξιδιωτών! Τώρα αν και παραμένει «εναλλακτικό», προσελκύει πολλούς και διαφορετικούς επισκέπτες περισσότερο απ’ όλα γιατί είναι ένα ήσυχο, πανέμορφο νησάκι με πολλές και ξεχωριστές επιλογές!

Η παρθένα, ακατέργαστη ομορφιά του, τα γραφικά χώρια, οι γαλανές παραλίες και μία χώρα που συνεπαίρνει είναι μερικά από τα «κρυμμένα» χαρτιά του νησιού… Συμπληρωματικά η ψημένη ρακή, το απέραντο γαλάζιο και οι βόλτες στα στενά σοκάκια είναι κάποια από τα πολλά που θα σας κερδίσουν στην πρώτη επίσκεψη αλλά και οι λόγοι να επιστρέφετε… Το αναγνωρίσατε;

Επίλεξε τη σωστή απάντηση:

α) Κουφονήσι β) Ανάφη γ)Αμοργός

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΥ;», αποκτάτε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα από τα 15 διπλά εισιτήρια* με επιστροφή σε αγαπημένο προορισμό της Blue Star Ferries στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα (αναλόγως διαθεσιμότητας θέσεων). * Για Κυκλάδες τα εισιτήρια ισχύουν σε οικονομική θέση, για Δωδεκάνησα σε 2κλινη εσωτερική καμπίνα, εκτός Αστυπάλαιας που ισχύει σε οικονομική θέση.

Η Blue Star Ferries μάς ταξιδεύει στα αγαπημένα μας ελληνικά νησιά για ένα αξέχαστο καλοκαίρι! Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους νικητές! Οι προορισμοί της εταιρείας στις Κυκλάδες (Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη, Αμοργός, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα, Ηρακλειά, Ανάφη**) και στα Δωδεκάνησα (Πάτμος, Λέρος, Κως, Ρόδος, Λειψοί, Νίσυρος, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Κάρπαθος,Τήλος, Αστυπάλαια) μπορεί να είναι το επόμενο ταξίδι σας. * * Ο συγκεκριμένος προορισμός δεν εξυπηρετείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

1. Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, στείλε τη σωστή απάντηση (α, β, γ), το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου με email στη διεύθυνση [email protected] γράφοντας στο θέμα «BSF144». Εmails μπορούν να αποσταλούν μέχρι και τις 22/06/2018.

2. Οι σωστές απαντήσεις, το όνομα του νικητή και τα δώρα που κερδίζουν θα δημοσιευτούν στο www.travelstyle.gr στις 25/06/2018. Η κλήρωση για τον νικητή γίνεται στα γραφεία της Dousiscom (Π. Μπακογιάννη 34, Μεταμόρφωση) την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού.

3. Τα δώρα δεν μεταβιβάζονται. Ισχύουν μόνο για όσους έχουν συμμετάσχει με email στον διαγωνισμό «Μάντεψε πού;».

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναγνώστες του Icons Travellers άνω των 18 ετών. Αποκλείονται οι εργαζόμενοι στο περιοδικό και στο site www.travelstyle.gr, καθώς επίσης οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι της Blue Star Ferries.

5. Για την αποδοχή των δώρων απαιτείται η συναίνεση των νικητών στη δημοσίευση των ονομάτων τους στο www.travelstyle.gr, όπου θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

6. Ο νικητής μπορεί να αξιοποιήσει το δώρο μέχρι και τις 31/12/2018 με εξαίρεση το διάστημα 20/07/2018 – 27/08/2018 και αναλόγως πάντα διαθεσιμότητας θέσεων.

7. Η εταιρεία που εκδίδει το περιοδικό Icons Travellers έχει το δικαίωμα ακύρωσης του διαγωνισμού ή μετάθεσής του, αν κρίνει ότι το επιβάλλουν οι συνθήκες.

8. Προκειμένου να λάβει κανείς μέρος στον διαγωνισμό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δεχτεί τους παραπάνω όρους ανεπιφύλακτα, χωρίς κανένα δικαίωμα προσφυγής σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό ” Blue Star Ferries” συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού (newsletter). Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε  τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη ” Blue Star Ferries ” για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους  πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.

Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού  στην ιστοσελίδα “travelstyle.gr“, ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού  άρθρου.

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ