Με άγρια ομορφιά, εντυπωσιακά φαράγγια και οργιαστική βλάστηση, το «διαμάντι» του Ινδικού ωκεανού είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό της μητροπολιτικής Γαλλίας.

Άγρια ομορφιά στο «διαμάντι» του Ινδικού ωκεανού

Το ηφαιστειογενές νησί Ρεϊνιόν βρίσκεται ανατολικά της Μαδαγασκάρης και νοτιοδυτικά του Μαυρίκιου. Αποτελεί υπερπόντια περιοχή της Γαλλίας από το 1946 και είναι το πιο απομακρυσμένο σημείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη παραλία του κόσμου

Αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και ιδιόμορφα μέρη στον κόσμο με περίεργα σχήματα βουνών, πετρωμένα ποτάμια λάβας και ορμητικούς καταρράκτες με κρυστάλλινα νερά. Με κρυφούς όρμους, απόκρημνους γκρεμούς και ιδιαίτερες παραλίες αποτελεί το τέλειο σκηνικό για ένα ταξίδι εξερεύνησης.

ΝΗΣΙ ΡΕΙΝΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς την Τρύπα του Σιδήρου, ένα φαράγγι με βάθος περίπου χίλια μέτρα ανάμεσα σε δύο κοιλάδες, στο κάτω μέρος του οποίου ρέει ο ποταμός Bras de Caverne.

ΝΗΣΙ ΡΕΙΝΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ

Το φαράγγι Trou de Fer έχει δύο διακριτά τμήματα. Ένα μεγάλο κρατήρα, ο οποίος τροφοδοτείται από έξι καταρράκτες και μια στενή σχισμή στην έξοδο του φαραγγιού, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του φαραγγιού. Ανακαλύφθηκε το 1989, και από τότε την έχουν επισκεφτεί πάρα πολλοί λάτρεις των σπορ.

Διαβάστε ακόμα:
Αμμουλιανή: Το άγνωστο νησί της Χαλκιδικής με την εξωτική ομορφιά! (βίντεο)

Πηγή: newsbeast.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ