Ευρεία προβολή σε μία σειρά αυστριακών ΜΜΕ αναμένεται να έχουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι ομορφιές των Κυθήρων, έπειτα από την επίσκεψη γνωριμίας και εξοικείωσης που πραγματοποίησε εκεί τις προηγούμενες ημέρες ομάδα δημοσιογράφων από τις σημαντικότερες εφημερίδες και περιοδικά της Αυστρίας, που διοργάνωσε το Γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ σε συνεργασία με το δήμο Κυθήρων και τη στήριξη της Aegean Airlines.

Το νησί που γεννήθηκε η Αφροδίτη είναι ομορφότερο από τη θεά του έρωτα

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιο ελληνικό νησί παραληρεί η κεντρική Ευρώπη! Ετοιμάζουν διθυραμβικά αφιερώματα! (Photos)Επρόκειτο για ειδικούς τουριστικούς συντάκτες εφημερίδων, όπως η Kronen Zeitung (από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης με μέση ημερήσια κυκλοφορία ένα εκατομμύριο φύλλα), η Kleine Zeitung, η Kurier, η Die Presse, από το περιοδικό Woman ή το δίκτυο oe24 -με την εφημερίδα Oesterreich και διαδικτυακή τηλεόραση- οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ομορφιές του νησιού, να εντυπωσιαστούν από τη φιλοξενία των κατοίκων του και να απολαύσουν την ξεχωριστή γαστρονομία με τα αγνά τοπικά προϊόντα.

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιο ελληνικό νησί παραληρεί η κεντρική Ευρώπη! Ετοιμάζουν διθυραμβικά αφιερώματα! (Photos)

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιο ελληνικό νησί παραληρεί η κεντρική Ευρώπη! Ετοιμάζουν διθυραμβικά αφιερώματα! (Photos)Κοινή ήταν η διαπίστωσή τους, με την ολοκλήρωση της αποστολής, πως «τα Κύθηρα, το κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου, το νησί που γεννήθηκε η Αφροδίτη και φιλοξένησε τον έρωτα του Πάρη και της ωραίας Ελένης, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τον ταξιδιώτη», διαπίστωση που προφανώς θα μεταφέρουν στο κοινό τους μέσα από τα δημοσιεύματά τους.

Διαβάστε ακόμα:
Ταξιδεύουμε στην "πέτρινη αρχόντισσα" της Αρκαδίας που είναι η μοναδική ελληνική πόλη μεταξύ τριών νομών! (βίντεο)

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιο ελληνικό νησί παραληρεί η κεντρική Ευρώπη! Ετοιμάζουν διθυραμβικά αφιερώματα! (Photos)Σύμφωνα με το Γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ, αυτή η προβολή του νησιού στο ευρύ αυστριακό κοινό μέσω αφιερωμάτων στον Τύπο, θα βοηθήσει στην ένταξη των Κυθήρων στα προγράμματα αυστριακών τουριστικών γραφείων, αλλά και των γύρω κεντροευρωπαϊκών χωρών.

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιο ελληνικό νησί παραληρεί η κεντρική Ευρώπη! Ετοιμάζουν διθυραμβικά αφιερώματα! (Photos)

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιο ελληνικό νησί παραληρεί η κεντρική Ευρώπη! Ετοιμάζουν διθυραμβικά αφιερώματα! (Photos)Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Κύθηρα αποτελούν ιδανικό προορισμό για εναλλακτικό τουρισμό προσφέροντας καλά οργανωμένες δραστηριότητες όπως trekking, diving, cannyoning, yachting κ.α που σε συνδυασμό με την τοπική γαστρονομική παράδοση συνθέτουν μια ολοκληρωμένη και ποιοτική πρόταση διακοπών πλήρως ανταποκρινόμενη στο προφίλ των Αυστριακών τουριστών.

Διθύραμβοι της Guardian για ελληνικό νησί. «Εκεί πηγαίνουν οι Αθηναίοι που… ξέρουν»

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιο ελληνικό νησί παραληρεί η κεντρική Ευρώπη! Ετοιμάζουν διθυραμβικά αφιερώματα! (Photos)Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, κατέχει εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες θέσεις -αν όχι την πρώτη- στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών, με κατά μέσο όρο 400.000 να καταφθάνουν ετησίως στη χώρα μας και ως εκ τούτου, η Αυστρία, σε αναλογία με τον πληθυσμό της -8,6 εκατομμύρια κάτοικοι- βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς αφίξεων ξένων τουριστών στην Ελλάδα.

Πηγή: newsbeast.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ