Ο πλανήτης μας έχει ομορφιές εκ των οποίων οι περισσότερες έχουν ανακαλυφθεί εδώ και χρόνια. Υπάρχουν όμως μέρη, τα οποία δεν είναι πολυδιαφημισμένα και τα γνωρίζει ελάχιστος κόσμος.

- Advertisement -

Πέντε μέρη σε όλο τον κόσμο ίσως είναι αυτά που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος και τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στη λίστα με τις περιοχές που έχει ταξιδέψει στη ζωή του.

1. The Marieta Islands

Βρίσκονται κοντά στο Μεξικό και θα σκεφτεί κάποιος πως δεν έχουν τίποτα διαφορετικό από ένα εξωτικό μέρος. Κι όμως κάνει λάθος αφού η κρυμμένη παραλία που υπάρχει τείνει να γίνει πλέον διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά της.

Απίστευτο - Μια φάλαινα φυσητήρας 20 μέτρων εντοπίστηκε από παρέα ανοιχτά της Μάνης

Κόσμος: 6 από τα πιο πολύχρωμα μέρη που έχετε δει!

2. Huacachina

Η συγκεκριμένη όαση βρίσκεται στην έρημο της πόλης Λίμα στο Περού. Αρχικά ήταν μόνο μια τεράστια τρύπα στην οποία υπήρχε νερό κι όταν εταιρεία ανέλαβε να το εκμεταλλευτεί εμπορικά δημιούργησε μια μικρή πόλη όπου παραθεριστές έχουν τη δυνατότητα διαμονής.

Κόσμος: Τα Έξι κράτη που σίγουρα δεν γνωρίζατε ό,τι υπάρχουν

3. Blagaj

Πρόκειται για ένα μικρό χωριό στη Βοσνία, από το οποίο περνά ο ποταμός Μπούνα. Το μοναστήρι που υπάρχει πάνω στο βράχο είναι προσβάσιμο μόνο με τη βάρκα ενώ υπάρχει αναψυκτήριο ακριβώς απέναντι όπου κάποιος μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τη θέα.

Travel+Leisure: ταξίδι στο χρόνο με υπέροχες, vintage ταξιδιωτικές αφίσες από όλο τον κόσμο

Ο κόσμος από ψηλά: Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες από drone

4. Setenil de las Bodegas

Είναι η περιοχή κοντά στην πόλη Κάντιθ της Ισπανίας. Δημιουργήθηκε μέσα στις σπηλιές των βουνών, έχει μόνο λευκά σπίτια και εξαιρετικό φαγητό.

Εντυπωσιακό! Ένας υπόγειος κόσμος σπηλαίων κάτω από την έρημο

5. Las Lajas Sanctuary

Είναι ο ναός, ο οποίος χωρίζει την Κολομβία με τον Ισημερινό. Βρίσκεται στα σύνορα και σε ύψος 50 μέτρων πάνω από τον ποταμό Guáitara.

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ