Πολλές φορές η πληροφόρηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τρομοκρατεί τον κόσμο. Και πολλοί θα είναι αυτοί που μπορεί να απορρίψουν έναν προορισμό επειδή έχει παρουσιαστεί σαν «επικίνδυνος».

Μια εκτεταμένη έρευνα στο διαδίκτυο μπορεί να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πόσο ασφαλής είναι μια χώρα, ή ακόμα και για τις περιοχές που θα πρέπει να προσέξετε σε ένα πιθανό σας ταξίδι.

Για τους ατρόμητους, η εξερεύνηση έξω από τους καλά αναπτυγμένους προορισμούς στη Δυτική Ευρώπη ή την Βόρεια Αμερική μπορεί να προσφέρει όχι μόνο μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών, αλλά και μια ευκαιρία να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και προορισμούς.

Επίσης είναι ένας τρόπος να στηρίξει κανείς τον τουρισμό πόλεων και κοινοτήτων που το έχουν πραγματικά ανάγκη και να ζήσουν μια πιο αυθεντική εμπειρία μακριά από τα βλέμματα των πολλών τουριστών.

Tα πιο τεράστια νούφαρα που θα δείτε ποτέ,φτάνουν τα 5 μέτρα πλάτος!

Παρόλο που είναι σημαντικό να λαμβάνετε πάντοτε κάποια προληπτικά μέτρα προτού επισκεφτείτε ένα πιο «απρόσιτο» ή «εξωτικό» μέρος, αυτοί οι δέκα προορισμοί αξίζουν την προσοχή και την επένδυση τόσο του χρόνου όσο και των χρημάτων, των ταξιδιωτών που επιθυμούν να πάρουν το ρίσκο και να ζήσουν κάτι διαφορετικό.

 

Λεσότο

Αίγυπτος

Μογγολία

Τουρκία

Οι 4 ιδανικοί (και κοντινοί) προορισμοί για να αποδράσετε την Καθαρά Δευτέρα

Φιλιππίνες

Γουιάνα

Αϊτή

Αλάσκα

Tα πιο τεράστια νούφαρα που θα δείτε ποτέ,φτάνουν τα 5 μέτρα πλάτος!

Κιργιζστάν

Μολδαβία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ