Πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να ταξιδέψουν ή να μεταναστέψουν στο εξωτερικό, να εξερευνήσουν νέους τόπους και να υιοθετήσουν ένα νέο τρόπο ζωής. 

Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, υπάρχει μία άλλη επιλογή.

Δείτε τι κρύβει αυτό το όμορφο σπίτι στο Μοναστηράκι! Θα εντυπωσιαστείτε!

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν χώρες που θα σας πλήρωναν για να μετακομίσετε εκεί και στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.

Παρακάτω ακολουθούν τις περιοχές ευκαιρίας για όσους αναζητούν ένα νέο ξεκίνημα στο εξωτερικό:

NIAGARA FALLS – ΗΠΑ

Ψάχνεσαι για μετακόμιση; Δες ποια μέρη θα σε... πληρώσουν για να πας εκεί! (photos)Προκειμένουν να προσελκύσει νέους ανθρώπους, η αμερικανική κυβέρνηση προσφέρει 7.000 δολάρια στους φοιτητές που έχουν λάβει φοιτητικό δάνειο και έχουν σκοπό να παραμείνουν στην περιοχή.

PONGA – ΙΣΠΑΝΙΑ

Ψάχνεσαι για μετακόμιση; Δες ποια μέρη θα σε... πληρώσουν για να πας εκεί! (photos)Τα ζευγάρια που αποφασίζουν να μετακομίσουν στην ισπανική πόλη λαμβάνουν το ποσό των 3,200 δολαρίων.

ΝΤΙΤΡΟΙΤ – ΗΠΑ

Ψάχνεσαι για μετακόμιση; Δες ποια μέρη θα σε... πληρώσουν για να πας εκεί! (photos)Το πρόγραμμα με τίτλο «Challenge Detroit», προσφέρει 2,500 δολάρια σε επαγγελματίες που προτίθενται να μετακομίσουν στη βιομηχανική πόλη των ΗΠΑ.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Ψάχνεσαι για μετακόμιση; Δες ποια μέρη θα σε... πληρώσουν για να πας εκεί! (photos)Η Νέα Ζηλανδία φιλοξενεί μια πόλη που ονομάζεται Kaitangata και προσφέρει ολοκαίνουργια σπίτια στην τιμή των 165.000 δολαρίων, περίπου δηλαδή στη μισή τιμή από την συνηθισμένη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν περίπου 1.000 νέες θέσεις εργασίας, χωρίς όμως αρκετά «εργατικά χέρια».

Διαβάστε ακόμα:  Ζήστε μια συναρπαστική καλοκαιρινή εμπειρία στην Χερσόνησο της Κρήτης κάνοντας μια ολοήμερη εκδρομή με σκάφος στο υπέροχο νησάκι Δία!

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ψάχνεσαι για μετακόμιση; Δες ποια μέρη θα σε... πληρώσουν για να πας εκεί! (photos)Ένας νέος κάτοικος της ολλανδικής πόλης, λαμβάνει 1.000 δολάρια στο πλαίσιο ενός συνεχιζόμενου κοινωνικού πειράματος.

ΧΙΛΗ

Ψάχνεσαι για μετακόμιση; Δες ποια μέρη θα σε... πληρώσουν για να πας εκεί! (photos)Start-Up Chile: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μία startup στη Χιλή. Σύμφωνα με αυτό, η χώρα προσφέρει 50,000 δολάρια σε όποια επιχείρηση παρουσιάσει σημάδια ανάπτυξης και επιτυχίας παγκοσμίως. Επιπλέον, η χώρα εξασφαλίζει μονοετή θεώρηση εργασίας και επιχειρηματικές επαφές.

Το σπίτι του… μέλλοντος, που περιστρέφεται 360 μοίρες χάρη στον… ήλιο!

ΑΛΑΣΚΑ

Ψάχνεσαι για μετακόμιση; Δες ποια μέρη θα σε... πληρώσουν για να πας εκεί! (photos)Η αρχή της Αλάσκα με το Permanent Fund Dividend προσφέρει στους κατοίκους της ένα ετήσιο επίδομα διαμονής για να ζήσουν μόνιμα εκεί, αλλά με κάποιες προϋποθέσεις: Να έχουν ζήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο στην Πολιτεία, να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο και να διαμένουν στην Αλάσκα για τουλάχιστον 190 μέρες κάθε χρόνο.

Πηγή: fortunegreece.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ