Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο η περίοδος που θα φύγεις από την πόλη για να πας διακοπές. Είναι και τα υπέροχα βράδια στο μπαλκόνι με καλή παρέα, κρασί και τα αστέρια. 

Ακόμα και μέσα στον θόρυβό της, μπορούμε να βρούμε την ηρεμία που αναζητάμε πριν φύγουμε από αυτή για κάποιον προορισμό. Το σπίτι μας μπορεί να μας δώσει ανάσες δροσιάς, αν το διαμορφώσουμε κατάλληλα.

Μη φύγεις για διακοπές αν δεν καθαρίσεις αυτά τα 7 πράγματα στο σπίτι

Τα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια, οι παρέες ενώνονται και οι στιγμές παίρνουν άλλο χρώμα. Υπάρχει ένας χώρος στο σπίτι, που για πολλούς γίνεται «επέκταση» της καθημερινότητάς τους το καλοκαίρι.

Μιλάμε για την ταράτσα, το μέρος που μας φέρνει πιο κοντά με τον αττικό ουρανό, πιο κοντά με τον πιο χαλαρό εαυτό μας. Η ταράτσα μπορεί να γίνει ένας χώρος αναψυχής τους καλοκαιρινούς μήνες. Να δώσει μια ανάσα δροσιάς τις ημέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Οι ψυχολόγοι αποφάσισαν: Αυτή τη θέση επιλέγουν στο αεροπλάνο οι εγωιστές

Μπορούμε να διαμορφώσουμε την ταράτσα μας με τρόπο που θυμίζει καλοκαιρινό θέρετρο. Δεν είναι κάτι δύσκολο, ούτε κάτι πολυδάπανο. Είναι κάτι που ζητά από μας το πιο δημιουργικό κομμάτι της φαντασίας μας.

Αυτό που κυρίως θέλουμε, είναι να μπορούμε να καθίσουμε με άνεση, εμείς και τα αγαπημένα μας. Υπάρχουν έπιπλα που μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε μακριά από την πόλη, σε κάποιο νησί.

Ο Τάσος Δούσης γράφει για ένα απίθανο ξενοδοχείο στην Πάρο πάνω στη θάλασσα με 50€ και άριστα στο booking!

Μια αιώρα, μια κούνια, αναπαυτικές καρέκλες ή πουφ πολυθρόνα, ένα καναπές με μαξιλάρες, μια κρεμαστή πολυθρόνα, σίγουρα μια ομπρέλα και ένα τρόλει bar που μπορεί να χωρέσει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε, μπορούν να διαμορφώσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον χώρο. Μην ξεχάσετε τον φωτισμό, που θα δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση στα βράδια σας.

Πηγή: bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ