Μεταβείτε εύκολα και γρήγορα από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ χωρίς αεροπλάνο

Είστε στο Λονδίνο και θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας στο Άμστερνταμ; Υιοθετήστε το παράδειγμα πάνω από 130.000 ταξιδιωτών και αποφύγετε το αεροπλάνο. Γιατί;

Λόγω της νέας διαδρομής που εγκαινιάσε εδώ και επτά περίπου μήνες -περίπου 16 μήνες μετά το προγραμματισμένο ντεμπούτο της- το Eurostar. Ο ευρωπαϊκός σιδηροδρομικός φορέας μεταφέρει πλέον τους επιβάτες του από το Λονδίνο στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας σε λιγότερο από τέσσερις ώρες μέσω του Ρότερνταμ.

Αύξηση κατά 130.000 επιβάτες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurostar, Nicolas Petrovic, παραδέχθηκε την επιθυμία του Οργανισμού να προσελκύσει εκείνους τους επισκέπτες στην πόλη που δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα την εμπειρία μίας σύντομης πτήσης. Επίσης, προχώρησε σε έναν πρώτο απολογισμό των προτιμήσεων του κοινού.

Διαβάστε ακόμα: Ελάτε μαζί μας σε ένα μοναδικό road trip στη μαγική Ιταλία! (part 1)

«Η νέα υπηρεσία μεταξύ Λονδίνου και Αμστερνταμ/Ρότερνταμ αποδεικνύεται πολύ δημοφιλής στους πελάτες», δήλωσε η διαχειρίστρια εταιρεία. «Από την έναρξη της υπηρεσίας τον Απρίλιο έχουμε μεταφέρει πάνω από 130.000 επιπλέον πελάτες, που τώρα επιλέγουν σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας αντί του αεροπλάνου».

Και αυτό, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμα απευθείας δρομολόγια επιστροφής στο Λονδίνο λόγω κάποιων επιπλοκών στα σύνορα. Ωστόσο, η Eurostar είναι τόσο σίγουρη για την πορεία της, που σκοπεύει να προσθέσει ένα τρίτο τρένο/ημέρα από τον Ιούνιο του επόμενου έτους για να καλύψει τη ζήτηση. Είναι, μάλιστα, έτοιμη να προσθέσει ακόμα και τέταρτο τρένο αμέσως μόλις αρθούν τα προβλήματα στα σύνορα και γίνει δυνατή η άμεση επιστροφή.

Δρομολόγια

  • Λονδίνο-Άμστερνταμ: 3 ώρες 50 λεπτά
  • Λονδίνο-Ρότερνταμ: 3 ώρες 10 λεπτά
  • Λονδίνο-Παρίσι: 2 ώρες 15 λεπτά
  • Λονδίνο-Βρυξέλλες: 1 ώρα 51 λεπτά
  • Λονδίνο-Μασσαλία: 6 ώρες 27 λεπτά

 

Διαβάστε ακόμα: Η απίθανη ταξιδιωτική εμπειρία που μόνο η Φινλανδία μπορεί να προσφέρει

No Comments Yet

Comments are closed