Στη δημοσιότητα φέρνει ο ιστότοπος mixanikosose.blogspot.gr και η ιστοσελίδα Life-events.gr φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του βαγονιού του Μετρό Θεσσαλονίκης που βρίσκεται ήδη, ως έκθεμα, στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, δεν υπάρχει θέση μηχανοδηγού, ενώ στα τοιχώματά του υπάρχουν χάρτες με τις διαδρομές, όπου περιλαμβάνονται και αυτές της επέκτασης προς την Καλαμαριά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Γιάννη Μυλόπουλο, πρόκειται για βαγόνι υπερσύγχρονης τεχνολογίας, χωρίς οδηγό

Το συγκεκριμένο βαγόνι θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά το 2019 και εμπορικά το 2020, οπότε και θα ξεκινήσει η λειτουργία του Μετρό, στη Θεσσαλονίκη.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!

Οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορούν να το δουν και να το επισκεφτούν κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.Υπενθυμίζεται ότι και πέρσι, κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, είχε εκτεθεί βαγόνι του Μετρό, ωστόσο ήταν από το Μετρό της Αθήνας…

To all day spot που άλλαξε τα δεδομένα στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε ακόμα:
Θεσσαλονίκη: Εντυπωσίασε ο ανακαινισμένος Κήπος του Νερού

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!

Αυτά τα 6 αγαπημένα bars της Θεσσαλονίκης έχουν τις καλύτερες cocktail lists!

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!

New trend: Smart budget διαμονή στη Θεσσαλονίκη!

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του!

πηγή:tilestwra.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ