Ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το ταξίδι στο Παρίσι; Οι συμμετοχές σας ήταν πολλές και πραγματικά όλη η ομάδα του Travelstyle.gr σας ευχαριστεί πολύ για την αγάπη που δείξατε! 

Δυστυχώς όμως… μόνο ένας είναι ο μεγάλος νικητής ο οποίος αναδείχθηκε τυχαία από τα σχόλια σας στο ποστ που έγινε…

Ο διαγωνισμός αφορούσε τα εξής: https://www.travelstyle.gr/souper-diagwnismos-kerdist-ena-taksidi-sto-parisi-gia-tesseris-meres-ola-plhrwmena-se-ksenodoxeio-pente-asterwn/

Η προσφορά περιλαμβάνει: Δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια, οικονομικής θέσης, μετ’ επιστροφής, με απευθείας πτήσεις για το Παρίσι και διαμονή σε ένα (1) δίκλινο δωμάτιο διάρκειας τεσσάρων (4) ημερών – τριών (3) διανυκτερεύσεων στο Παρίσι στο ξενοδοχείο .

Η χρονική περίοδος που θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι θα επιλεγεί από διοργανώτρια  Travelstyle.gr , κατόπιν συνεννόησης με το νικητή και πάντα βάσει διαθεσιμότητας.  Ο νικητής οφείλει να ενημερώσει τη διοργανώτρια εταιρεία 25 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία, που επιθυμεί να ταξιδέψει.

Συγχαρητήρια!
Η τυχερή λοιπόν που θα απολαύσει το μοναδικό αυτό δώρο, είναι η Θωμαϊς Βοναπάρτη
η οποία παρακαλούμε να μας στείλει τα στοιχεία της σε προσωπικό μήνυμα για την διαδικασία του ταξιδιού!!!
Ο διαγωνισμός διεξάχθηκε από το Facebook , και ο νικητής βγήκε από τα σχόλια κάτω από το post του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 23 Μαΐου 2018 και έληξε στις 14 Ιουνίου 2018 .

Σας ευχαριστούμε όλους!!! Έρχεται νέος διαγωνισμός… με περισσότερους νικητές! Μείνετε συντονισμένοι στο Travelstyle.gr!!!

Διαβάστε ακόμα:
10 tips για το ταξίδι με αυτοκίνητο - Μάθετε τα μυστικά της νέας τάσης εν μέσω πανδημίας!

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ