Μια νόστιμη συνταγή για όσες και όσες θέλουν να χάσουν τα «κιλάκια» των διακοπών

Σήμερα φτιάχνουμε μια ελαφριά συνταγή και την απολαμβάνουμε με ένα ποτήρι κρασί.

Υλικά

400 γρ. γαρίδες, αποφλοιωμένες

2 κολοκυθάκια

2 ψητές πιπεριές κονσέρβα

1 κρεμμύδι

½ λεμόνι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μέθανα- Καμμένη Χώρα: Ένα χωριό φτιαγμένο στην λάβα, από λάβα

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.

Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά.

Βγάζουμε τις γαρίδες από το τηγάνι και προσθέτουμε σε αυτό το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια για 3 λεπτά.

Γαλλία δεν είναι μόνο το Παρίσι- 3 σημεία που θα σας κάνουν να φτιάξετε βαλίτσα

Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις γαρίδες, ανακατεύουμε και αφήνετε για ακόμα 2 λεπτά.

Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό λεμονιού και σερβίρουμε τις γαρίδες ζεστές.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ