Ποτέ δεν είναι αργά να κανονίσετε μια mini απόδραση, έστω και για μια μέρα. Οργανωθείτε λοιπόν! Βάλτε άνετα παπούτσια πάρτε ένα μπουφάν και φύγατε για δυο σούπερ μονοήμερες απόδρασεις ΜΟΝΟ με 12€ την Κυριακή 6/11.

Για πού; Οι επιλογές είναι δυο: Είτε στα μοναδικά Καλάβρυτα για να απολαύσετε μια βόλτα με τον Οδοντωτό, είτε μέχρι το μαγευτικό Λεωνίδιο.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ:  Καλάβρυτα (με οδοντωτό)- Μέγα Σπήλαιο-Αγ. Λαύρα

Αναχώρηση 07.30 πμ. για Ισθμό στάση, Διακοπτό επιβίβαση στον οδοντοτό και αναχώρηση για μια φανταστική διαδρομή διασχίζοντας την χαράδρα του Βουραϊκού και περνώντας τη Ζαχλωρού φτάνουμε στα Καλάβρυτα. Επίσκεψη στην ιστορική Μονή της Αγ. Λαύρας και επιστροφή στα Καλάβρυτα για γεύμα. Εν συνεχεία επίσκεψη στο Μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου το οποίο βρίσκεται «κολλημένο» πάνω σε βράχο, σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Εν συνεχεία αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή κατ άτομο 12,00 €

ΗΜΕΡΗΣΙΑ:  Μονή Ελώνης  Λεωνίδιο

Αναχώρηση 07.30 πμ. για Ισθμό στάση, Άστρος, Λεωνίδιο και συνεχίζουμε για επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παναγίας της Ελώνας, χτισμένο κάθετα σε κοίλωμα βράχου στις απότομες πλαγιές του Πάρνωνα, που συναρπάζει με την μυστηριακή ατμόσφαιρα και την άγρια φύση που το περιβάλλει. Εν συνεχεία για παραλία Λεωνιδίου παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Έπειτα για Σπαθοβούνι στην Ε.Ο. στάση, Πειραία.

Διαβάστε ακόμα:
Τα πολύχρωμα αερόστατα στο Λεωνίδιο: Η ιστορία ενός από τα ομορφότερα πασχαλινά έθιμα

Τιμή κατ άτομο 12,00 €

Πληροφορίες

ANGIE TRAVEL
www.angietours.gr

Κολοκοτρωνη  69  3ος όροφος
Δημοτικό Θέατρο Πειραιάς

Τηλέφωνα  2121054313
2121054752

[email protected]

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ