Π άνω στην πεζοδροµηµένη Ρογκότη αλλά και στην κεντρική Τσιµισκή, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Ελευθερίας και δυο βήµατα από τα Λαδάδικα, το ολοκαίνουριο 5 ορόφων Monogram boutique Hotel µπορεί να υπερηφανεύεται σίγουρα για το εξαιρετικό του location.

Εκτός όµως αυτού, εξασφαλίζει ένα άκρως ελκυστικό πακέτο διαµονής στο υπέροχο ανακαινισµένο νεοκλασικό κτήριό του, ακολουθώντας τις νέες τάσεις στο design και luxury simplicity φιλοσοφία. Σε πολύ minimal γραµµές και βιοµηχανικά στοιχεία, τα 23 deluxe και executive δωµάτια και σουίτες του (δίκλινα αλλά και family) είναι πολύ ευρύχωρα (από 27-53 τ.µ.!), ψηλοτάβανα και φωτεινά, ενώ ξεχωρίζουν για τα µοντέρνα στοιχεία και τις ανέσεις τους (όπως τα Coco-Mat set). Όλα αυτά συνδυαστικά µε το εξυπηρετικό προσωπικό, τη ζεστή φιλοξενία και το γευστικότατο πρωινό που σερβίρεται αποκλειστικά στο δωµάτιο (07:30-10:30) αποδεικνύουν ότι το Monogram ανταποκρίνεται απόλυτα στον ορισµό του Β&B city hotel και είναι ανάµεσα στις καλύτερες επιλογές διαµονής της πόλης! monogram hotel

monogram hotelmonogram hotelAπό €75-€115 δίκλινο, €130-€140 executive.

Highlights

-Tο εξαιρετικο του location!

-Η pet friendly πολιτική. Οι τετράποδοι φίλοι µας όχι µόνο είναι ευπρόσδεκτοι αλλά παρέχονται και αξεσουάρ σκύλων, δωρεάν! (extra χρέωση υπάρχει µόνο αν ο σκύλος ξεπερνά τα 15 κ.).

Info Ρογκότη 5 & Τσιµισκή,  Τ. 2310 263263, www.monogramhotel.gr 

Πηγή Best in travel Thessaloniki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ