Δεν μας κάνει καμία εντύπωση που οι Κορεάτες σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα από τα πιο παράξενα μουσεία στον κόσμο, καθώς συμπληρώνει κι αυτό με το δικό του τρόπο τα πιο “τρελά” αξιοθέατα της χώρας.

Το περίφημο “Trick Eye Museum” στη Νότια Κορέα έρχεται για να παραπλανήσει το μάτι του επισκέπτη, παρουσιάζοντας ένα σύνολο από έργα τέχνης με τις πιο πετυχημένες οπτικές ψευδαισθήσεις διάφορων καλλιτεχνών.

Δίνοντας ένα φιλί στο μάγουλο της Μόνα Λίζα, ιππεύοντας τον θρυλικό Πήγασο ή αγκαλιάζοντας έναν Κένταυρο, ένα προς ένα όλα τα έργα τέχνης που εκτίθενται στο μουσείο αποτελούν μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη, που παραπλανά το μάτι του επισκέπτη.

Αν, μάλιστα, αυτός στηθεί στο σωστό σημείο κοντά στον πίνακα, τότε φαίνεται ότι αλληλεπιδρά με την εικόνα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πιάσει με προσοχή ένα κομμάτι γιγάντιο σούσι και να προσπαθήσει να γλιτώσει από τα δόντια του… τέρατος!

Σκυλάκος διακόπτει συναυλία στη Τουρκία,παίρνει την καλύτερη θέση και καταχειροκροτείται!Απολαυστικό βίντεο!

Φαντασμαγορικό!Ο ουρανοξύστης που κατακτά το ένα ρεκόρ μετά από το άλλο!(photo)

πηγή:perierga.gr

Προηγούμενο άρθροΣκυλάκος διακόπτει συναυλία στη Τουρκία,παίρνει την καλύτερη θέση και καταχειροκροτείται!Απολαυστικό βίντεο!
Επόμενο άρθροIlha Grande, ένας μικρός εξωτικός παράδεισος στη Βραζιλία!(photo)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ